امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

سومین نمایشگاه "دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان البرز" آغار به کار کرد

سومین نمایشگاه دستاوردهایپژوهش، فناوری و فن بازار استان البرز با عنوان «پژوهش تقاضامحور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی»، 16 آذر با حضور دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل پارک چمران کرج افتتاح شد.
تاریخ : چهار شنبه 17 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان با عنوان "پژوهش تقاضامحور و تجاری‌سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی" افتتاح شد.
طهایی استاندار البرز در آیین افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش استان گفت: این نمایشگاه صحنه ای از موفقیت های تلاشگران صحنه علم و فناوری است.
رییس ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان البرز با تاکید بر برجام ادامه داد: ایران در این مذاکرات توانست با منطق گفتگو و استدلال دنیا را به پذیرش حقوق خود قانع کند.
استاندار البرز در پایان سخنرانی خود با اشاره به این مطلب که استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری در سطح کشور مطرح می شود، گفت: ایجاد شرایط مناسب و امکانات برای شکوفایی استعداد جوانان در استان امری لازم و ضروری است.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم با بیان این که برجام سندی بین المللی و مورد تایید کشورهای امضا کننده و شورای امنیت اس،ت گفت : در صورت نقض برجام از جانب آمریکا، ایران منزوی نخواهد شد.
واعظی در ادامه با بیان اهمیت حوزه اقتصاد نرم در دنیا افزود: امروز کشوری موفق است که در حوزه قدرت نرم فعالیت نماید. قدرت نرم در حوزه اقتصاد بر دوش پژوهش و مباحث دانش بنیان است، از این رو باید توجه ویژه ای به امر پژوهش و فناوری داشته باشیم.