امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

رونمایی از طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی توسط استاندار

در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، توسط استاندار از طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی رونمایی شد.
تاریخ : دوشنبه 15 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اتاقک کاهش صوت در حوزه فنی و مهندسی، تولید سبوس برنج پایدار شده به روش اکستروژن در حوزه پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی و رنگ موناسکوس در حوزه پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی 14 آذرماه توسط مهندس علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی رونمایی شد.
اتاقک کاهش صوت که توسط گروه پژوهشی مواد و متالورژی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی نمونه سازی شده است در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی، نفت و گاز، صنایع دفاعی و ساختمان سازی کاربرد دارد و این گروه نیز آمادگی دارد تا با عقد قرارداد با صنایع اتاقک کاهش صوت را در مرحله نیمه صنعتی هم تولید کند.
همچنین تولید برنج پایدار شده به روش اکستروژن(سبوس برنج اکسترود شده) در گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی که در مرحله تولید نیمه صنعتی قرار دارد دارای اثرات تغذیه ای افزایش فیبرهای رژیمی، کاهش میزان کلسترول، کاهش و یا حذف اسید فیتیک و افزایش سلامت مصرف کنندگان است.
گروه پژوهشی ریزسازواره های صنعتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با تولید نیمه صنعتی رنگدانه از قارچ موناسکوس پرپورئوس در بستر جامد و مایع سعی در تغییر الگوی مصرف جامعه به منظور پرهیز از استفاده از رنگ های مصنوعی و کمک به حفظ سلامت جامعه را دارد.
گفتنی است، که دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش در معرض دید عموم قرار گرفته است.
در این نمایشگاه، این سازمان با ارایه آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناورانه و در زمینه صنایع غذایی، گردشگری، بیوتکنولوژی صنعتی، پزشکی و سلول‌های بنیادی و فنی و مهندسی توانمندی های خود را به نمایش خواهد گذاشت.
همچنین در حاشیه جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی نیز برپا شده است که انتشارات سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با 170 عنوان کتاب در زمینه‌های کشاورزی، محیط زیست و علوم انسانی در سالن مفاخر (انوری) حضور یافته است.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه هفته پژوهش از 14 تا 17 آذرماه از ساعت 10 تا 19 در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی مشهد میزبان علاقمندان به این حوزه است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد