امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از غرفه پژوهشی جهاددانشگاهی استان

استاندار سیستان و بلوچستان از غرفه پژوهشی جهاددانشگاهی در نمایشگاه "پژوهش، فن‌آوری و فن‌بازار" استان بازدید کرد.
تاریخ : دوشنبه 15 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، به مناسبت هفته پژوهش هفدهمین نمایشگاه "پژوهش، فن‌آوری و فن‌بازار" در محل دانشگاه سیستان و بلوچستان برپا شده که واحد استان  نیز دستاوردها و اقدامات پژوهشی خود را  در قالب یک غرفه به علاقمندان و بازدیدکنندگان معرفی می‌کند.
سرپرست معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در حاشیه بازدید استاندار استان از غرفه پژوهشی واحد اظهار کرد: در این غرفه طرح‌ها و پروژه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استان از قبیل طرح پرورش ماهی در قفس‌های دریایی، گیاهان دارویی و سلول‌های بنیادین خون بند ناف در معرض دید علاقمندان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
فرح حیدری در ادامه به برخی از توانمندی های جهاددانشگاهی استان و کشور اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات انجام شده جهاددانشگاهی نیز ایجاد دفتر بانک خون بند ناف در مرکز استان بوده که خوشبختانه استقبال هم‌استانی ها از خدمات این دفتر تاکنون خوب بوده است.
وی با بیان اینکه طرح پرورش ماهی در قفس‌های دریایی یکی از طرح‌های مهم جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود، افزود: به منظور عملیاتی شدن این طرح مهم هم‌اکنون در حال استقرار دو قفس در خلیج چابهار هستیم.
سرپرست معاونت پژوهشی و فن‌آوری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان اصافه کرد: ظرفیت هر کدام از قفس‌های پرورش ماهی پیش‌بینی شده در خلیج چابهار 50 تن است که تا پایان آذرماه جاری در خلیج چابهار مستقر می‌شود.
فرح حیدری از پیگیری و رایزنی‌های انجام شده برای ایجاد ایستگاه تحقیقات شتر در این استان خبرداد که این طرح نیز مورد تشویق و تقدیر استاندار سیستان و بلوچستان قرار گرفت.
در ادامه این بازدید نیز علی اوسط‌هاشمی استاندار سیستان بلوچستان در خصوص نوع قفس و شرکت تهیه کننده این قفس‌ها سوالاتی را مطرح کرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه