امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

ارایه توانمندی‌های جهاددانشگاهی در نخستین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خوزستان

سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با حضور در نخستین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، توانمندی‌های خود را در معرض دید عموم قرار داد.
تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، نخستین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خوزستان ۴ تا ۷ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اهواز برپا شد و سازمان‌های دولتی و خصوصی و صنایع فعال در استان خوزستان، به ارائه توانمندی‌های خود پرداختند.
سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با حضوری فعال در این نمایشگاه، توانمندی‌های خود در زمینه‌های مختلف از جمله قطعه‌سازی برای صنعت نفت، درمان ناباروری، آموزش‌های کوتاه مدت و توانمندی‌های موجود در حوزه پژوهش را در معرض دید عموم قرار داد.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران