امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

جهاددانشگاهي سمنان مشاور اجرايي طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب‌هاي زیرزمینی در استان

تفاهم نامه سه جانبه طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب‌هاي زیرزمینی با عنوان پروژه اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی طلاب و روحانیون، 7 آذرماه توسط شركت آب منطقه‌اي، سازمان تبليغات اسلامي و جهاددانشگاهي استان سمنان منعقد و جهاددانشگاهي استان به عنوان مشاور علمي و اجرايي اين پروژه انتخاب شد.
تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي سمنان، ریيس جهاددانشگاهي استان گفت: در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح الگوی مصرف و همچنین ارتقای فرهنگ عمومی با عزم ملی و مدیریت جهادی بویژه در مصرف بهینه آب، این تفاهم نامه بین شرکت آب منطقه ای سمنان، سازمان تبلیغات اسلامی استان و جهاددانشگاهی استان سمنان به عنوان مشاور علمی و اجرایی طرح منعقد شد.
حسن رهايي افزود: استفاده از ظرفیت ها و امکانات فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی و همکاری در جهت پیشبرد اهداف و برنامه های طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب های زیر زمینی در استان سمنان با توجه به وضعیت بحرانی آب در استان سمنان از جمله موضوعات اين تفاهم نامه سه جانبه است.
وي همچنين توسعه و ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصارف مختلف آب توسط شبکه تبلیغی(عمومی، تخصصی، و روحانیون مستقر)بویژه در ایام و مناسبت های مذهبی، برگزاری گفتمان های فرهنگی و دینی در سطح مدارس، مساجد و دانشگاه ها با موضوع اصلاح الگوی مصرف، ترویج نگرش ارزشی و تقویت زمینه های فکری و فرهنگی در مصرف کنندگان آب با هدف حفاظت و تعادل بخشی منابع آب های زیر زمینی استان، بهره گیری از توانمندی های اقشار و تشکل های دینی و فرهنگی تاثیر گذار مانند هیئات مذهبی،کانون مداحان، انجمن های اسلامی، مساجد و کانون های فرهنگی و تبلیغی در خصوص اصلاح ذهنیت ها و تقویت نگرش جامعه مخاطبان مبنی بر پیامدهای ناگوار اسراف در مصرف آب و تهیه و توزیع محتوای فرهنگی تهیه شده با رویکرد مدیریت منابع آب و راهکارهای صرفه جویی و مقابله با اسراف در مصرف آب به منظور تغذیه فکری شبکه تبلیغی را از مهمترين محورهاي اصلي اين تفاهم نامه سه جانبه ذكر كرد.
ریيس جهاددانشگاهي استان سمنان ادامه داد: جهاددانشگاهي استان سمنان نيز به عنوان مشاور علمي و اجرايي طرح در خصوص برنامه ریزی و هماهنگی با سازمان تبلیغات جهت برگزاری مراسم ها و جلسات، تهیه و تدوین اقلام آموزشی و تبلیغی جهت ارایه به مخاطبان و رابطان، برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه آموزشی- توجیهی برای رابطان طرح، مستند سازی و ...  در اجراي اين تفاهم نامه همكاري دارد.