امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

به همت جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی؛ کارگاه "زیبایی پوست و مو با گیاهان دارویی" برگزار می‌شود

مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی از برگزاری کارگاه "زیبایی پوست و مو با گیاهان دارویی" به همت جهاددانشگاهی از 15 تا 25 آذرماه خبر داد.
تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، محسن پویان با اشاره به اینکه گیاهان دارویی بر روی سلامت و ماندگاری پوست تاثیرگذار است، اظهارکرد: گیاهان دارویی تاثیرات منفی لوازم آرایشی را نداشته و در سلامت نسبی پوست می‌تواند مفید و موثر باشد.

وی از برگزاری کارگاه زیبایی پوست و موبا گیاهان دارویی در جهادانشگاهی خبرداد و افزود: این کارگاه با هدف آشنایی با تاثیرگیاهان دارویی در پیشگیری از بیماری پوستی و ایجاد سلامت پوست برگزار می‌شود.

پژوهشگر و مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه در منطقه کم رطوبت و تحت تاثیر آفتاب شدید و پرتوهای مضر خورشید قرار داریم نارسایی و ناراحتی‌های پوستی در سطح وسیعی آسیب رسانی می‌کند.

پویان تاکید کرد: گیاهان دارویی می‌توانند در کاهش تاثیرات منفی پرتوهای مضر خورشید و هم چنین تامین رطوبت پوست از آسیب‌های ناشی از اقلیم و آب و هوا جلوگیری کنند.

وی یادآور شد: در این کارگاه گیاهان موثردر این روند شناساسی و معرفی شده و نحوه استفاده از گیاهان در نارسایی‌های پوستی ارایه می‌شود.

پژوهشگر و مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: این دوره از 15 تا 25 آذر ماه برگزار می‌شودکه ظرفیت کلاس‌ها محدود خواهد بود.

کاروان اربعین