امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گلستان

به منظور بهره گیری از توان، تخصص و امکانات متقابل، تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی بین جهاددانشگاهی و سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گلستان منعقد شد.
تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان گلستان، از اهداف کلان سازمان بسیج علمی، پژوهشی، دستیابی به خودکفایی علمی و ارتقای سطح تحقیقات از طریق این همکاری مشترک و نیز ایجاد بستر مناسب جهت فعالیت پژوهشگران و ارتباط مناسب ایشان در جهت اهداف خرد و کلان در چارچوب نیازهای تعریف شده دو سازمان بوده است.
جهاددانشگاهی استان گلستان نیز بر اساس مأموریت تعریف شده در هدف 4 معاونت پژوهش و فناوری این نهاد، در راستای بهره مندی از توان و امکانات در دسترس بسیج و معرفی پروژه های پژوهشی کاربردی مرتبط با گیاهان داوریی همکاری مذکور را اجرا می نماید. همچنین اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت نیز توسط معاونت آموزشی واحد استانی مدنظر بوده است.
در همین راستا جلسات متعددی توسط مسوولان دو سازمان برگزار شده و پیشنهادات اجرایی نیز مطح شده است. تفاهم نامه فوق توسط سرگرد مهدیانی مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری بسیج استان و مهندس ثقفی ریاست جهاددانشگاهی واحد استان گلستان امضا شد.