امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه بیان کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی عاملی موثری در جذب "گردشگران سلامت"

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مردم، بهره‌بردار اصلی "مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه" هستند، گفت: در راستای خدمات‌رسانی سریع به مردم باید همه با هم همکاری کرده و در جهت رفع مشکلات و موانع آغاز به کار این مرکز اقدام کنیم.
تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، یوسف شاه حسینی 7 آذرماه در بازدید از "مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلول های بنیادی جهاددانشگاهی کرمانشاه" با بیان اینکه جهاددانشگاهی پل ارتباطی میان دانشگاه و جامعه است، گفت: این نهاد به معنای واقعی، مصداق مدیریت جهادی، ارتباط میان دانشگاه و جامعه و ظهور علم در عمل است.
وی با اشاره به جایگاه برجسته جهاددانشگاهی کرمانشاه در میان سایر واحدهای جهاددانشگاهی کشور، گفت: فعالیت‌های بسیار گسترده، متنوع و علمی در این مرکز صورت گرفته که موجب شده این مرکز به عنوان یکی از مراکز موفق جهاددانشگاهی در کشور مطرح باشد که جا دارد از مسوولان جهاددانشگاهی کرمانشاه بابت این مسأله قدردانی کرد.
شاه حسینی با بیان اینکه این نهاد بدون حاشیه‌سازی به انجام خدمت در استان می‌پردازد، گفت: یکی از کارهای موثر مرکز جهاددانشگاهی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است که در این راستا با حمایت های خود از شرکت‌های دانش بنیان خدمت موثری در راستای پیشرفت استان انجام می‌دهد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: این مرکز به لحاظ ساختمان و تجهیزات آن بسیار پیشرفته است و نیاز است تا مشکلاتی که بر سر راه‌اندازی آن وجود دارد هر چه سریعتر مرتفع شده تا در کوتاهترین زمان شاهد آغاز به‌کار این مرکز باشیم.
وی با بیان اینکه مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نگاه توسعه گرا دارند، گفت: خوشبختانه مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از هر کاری که به پیشرفت و توسعه استان منجر شود حمایت خواهند کرد و در این زمینه هم خواستار حمایت‌های دانشگاه هستیم تا با رفع مشکلات مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه بتوانیم در کوتاه ترین زمان شاهد راه‌اندازی این مرکز باشیم.
بهرام بادکو رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز در این بازدید با بیان اینکه موافقت با راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه در سفر مقام معظم رهبری به تصویب رسید، گفت: از همان زمان استارت کار زده شد و امروز شاهد ساخت ساختمان مرکز و تجهیز آن هستیم.
وی با بیان اینکه تنها در بحث صدور مجوز راه‌اندازی این مرکز مشکلاتی وجود دارد، ابراز امیدواری کرد با همکاری مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هرچه سریعتر این مشکلات مرتفع شده و این مرکز راه اندازی شود.
ایشان در ادامه با تشریح حوزه‌های کاری جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: یکی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی حمایت از شرکت های دانش بنیان است که با توجه به کمبود فضایی که در این زمینه وجود داشت، ساخت ساختمان جدید پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی در دستور کار قرار گرفت.
بادکو از اختصاص 12 میلیارد تومان اعتبار در سفر هیات دولت برای تکمیل این ساختمان خبر داد و اظهار کرد: در صورت تکمیل این واحد، 120 شرکت دانش بنیان می‌توانند در برج فناوری مستقر شده و مشغول فعالیت شوند و برنامه ما این است که با تزریق این اعتبارات فاز به فاز از ساختمان بهره‌برداری کنیم.
وی با اشاره به عملکرد موفق جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این امر موجب شد که از سوی هیات امنای جهاددانشگاهی کشور، واحد جهاددانشگاهی کرمانشاه به همراه پنج واحد دیگر در کشور، به سازمان جهاددانشگاهی ارتقا یابند.
در ادامه این بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به مشکل مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه در بحث تامین نیروی متخصص جهت راه اندازی، گفت: تمام تلاش خودمان را به کار خواهیم گرفت تا در چارچوب قانون در جهت رفع مشکلات راه‌اندازی این مرکز اقدام کنیم.
حسین کریم به تاثیر راه‌اندازی چنین مراکزی در بحث رونق گردشگری سلامت اشاره کرد و افزود: استان کرمانشاه در همسایگی کشوری قرار دارد که یکی از مشکلات آن در حوزه سلامت، بحث "نازایی" است.
وی با اشاره به آمار بالای نازایی در کشور عراق، گفت: درمان نازایی به لحاظ فرهنگ و نیز وضعیت کشور عراق در حال حاضر به عنوان یکی از اولویت‌های این کشور مطرح است و قطعا این امر فرصت خوبی برای استان در جهت جذب گردشگران سلامت در این حوزه است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تاکید بر اینکه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی کرمانشاه می‌تواند نقش موثری در حوزه درمان ناباروری استان ایفا کند، گفت: با توجه به اهمیت کار این مرکز از هیچ تلاشی در زمینه راه‌اندازی آن دریغ نخواهیم کرد.