امروز شنبه 29 مهر 1396 -

کارگاه "زبان R و آنالیز داده‏ های ریزآرایه" برگزار می شود

کارگاه "زبان R و آنالیز داده ‏های ریزآرایه" توسط گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می شود
تاریخ : يكشنبه 07 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این کارگاه در روزهای 23 و 24 دی ماه سال جاری برگزار می گردد.
بررسی محیط گرافیکی نرم افزار R و نقش این نرم افزار در تحلیل داده‌های ریزآرایه هدف از برگزاری این کارگاه می‌باشد، در پایان دوره مخاطب با ریزآرایه و داده‌های آن آشنا شده و قادر به ورود اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن‌ها در محیط ‌نرم افزار R خواهد بود.
مقدمه و آشنایی با محیط R و R Studio، آموزش نوع داده و نحوه‌ی ورود داده‌های ریزآرایه در محیط R و آنالیز آن‌ها، آشنایی با
گفتنی است، نرم افزار تحلیل آماری R، نرم افزاری رایگان و حاوی بسته‌های متنوع است که برای اهداف متنوع با توجه به نیاز محققین طراحی شده‌اند.

مرز پرگهر
کاروان اربعین