امروز جمعه 30 تير 1396 -

بررسي راه‌هاي همکاري جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري با سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري استان

در نشستی مشترک رییس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری و مسوول سازمان بسیج علمی، پژوهش و فناوری استان، راه‌هاي همکاري مشترک دو طرف بررسی شد.
تاریخ : شنبه 06 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، وحید خلیلی اردلی در این نشست مشترک، اظهار کرد: این جلسه در راستای تعامل و همکاری هرچه بیشتر این دو نهاد علمی برگزار شد.
وی افزود: در حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و بسیج علمی پژوهشی و فناوری دارای ماموریت مشترک هستند و جهاددانشگاهی با تجربه 35 ساله و ارتباط آشکار با جامعه دانشگاهیان استان می‌تواند در این هم افزایی گام‌های جدی بردارد.
خلیلی با اشاره به دغدغه مشترک بسیج علمی پژوهشی و جهاددانشگاهی، در خدمت جدی به حوزه دانش بنیان در استان اظهار کرد: هر دو سازمان با بررسی مسایل و معضلات استان در پی یافتن راه حل اصولی در موارد مختلف هستند.
خلیلی تصریح کرد: به دنبال راه‌های مشترک هستیم، ظرفیت طرفین در حوزه پژوهش و فناوری شناسایی شده و آنچه بسیار مهم و کلیدی است، کمک‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش‌های کوتاه مدت است.
رییس جهاددانشگاهی استان با اشاره به اينكه از اوایل دهه 70 به بعد با توجه به احساس نياز كشور، برگزاري دوره‌هاي آموزشي كوتاه‌مدت بر عهده جهاددانشگاهي گذاشته شده است و این نهاد تنها دانشگاه آموزش كوتاه مدت در كشور است، ادامه داد: جهاددانشگاهي سابقه بسیار خوب و موفقی در برگزاري كلاس‌هاي آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت دارد.
در ادامه این نشست رییس سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری با اشاره به فعالیت‌های موثر آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: این سازمان آمادگی دارد تا پژوهشگران معرفی شد توسط جهاد را حمایت کند.
حق‌وردی خواستار انعقاد تفاهم نامه با جهاددانشگاهي به منظور همكاري هرچه بيشتر اين دو نهاد شد كه مورد موافقت رییس جهاددانشگاهی واحد استان قرار گرفت.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران