امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

انتشار مقاله پژوهشگر سازمان جهاددانشگاهي تهران در نشريه"Desalination and Water Treatment"

مقاله هادي قاسمي عضو هيات علمي سازمان جهاددانشگاهي تهران با عنوان Melamine-anchored magnetic multiwall carbon nanotubes: tailoring functional groups reactivity for efficient adsorption of anionic dye به چاپ رسيد.
تاریخ : سه شنبه 02 آذر 1395

به گزارش روابط عمومي سازمان جهاددانشگاهي تهران،اين مقاله‌ با توجه به اهميت حذف آلاينده‌هاي شيميايي از محيط زيست، با رويکرد استفاده از فناوري‌هاي نوين جهت زيست‌پالايي تاليف گرديده است.
در اين پژوهش اثرات نانولوله‌هاي کربني عامل دار شده در جذب رنگدانه‌هاي منتخب از پسماند مورد بررسي قرار گرفته است. دسترسي به مقاله کامل اين پژوهش از طريق لينک ذيل امکان‌پذير است: http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19443994.2015.1109559

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد