امروز جمعه 24 آذر 1396 -

رییس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری: «ايده» و «ايده پردازي» کليدواژه اصلي توسعه همه جانبه است

ریيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري با تأکيد بر اينکه اگر در چند دهۀ اخير، نفت، منابع زيرزميني از کليدواژه‌هاي اصلي اقتصاد جهان بوده‌اند، امروز کليدواژه اصلي توسعه همه جانبه «ايده» و «ايده پردازي» است، و دنيا از منابع زيرزميني به سمت منابع مغزي و طرح ايده تغيير روش داده است.
تاریخ : شنبه 29 آبان 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي در آيين رونمايي از بانک جشنواره ايده‌هاي سبزکوه، برگزاري نخستين جشنوارۀ ايده سبزکوه در استان را مايه افتخار دانست و افزود: حوزه‌هاي پژوهشي و فناوري بايد به جديت جلو بروند و از آن‌ها دست‌گيري شود.
خليلي با اشاره به اينکه افتخار مي‌کنيم که بگوييم فرهنگ تبديل دانايي به توانايي بر گرفته از فرهنگ اسلامي ايراني است گفت: توانايي مبتني بر دانش که توليد دارايي و ثروت و درنهايت مانايي مي‌کند، يک فرهنگ کاملا بومي است.
وي يا تأکيد بر اينکه در دهه‌هاي اخير کليدواژه‌هاي نفت، منابع زيرزميني و دلار کليدواژه‌هاي اصلي اقتصاد جهان بودند ولي امروز کليدواژه اصلي توسعه، ايده است، افزود: دنيا از منابع زيرزميني به سمت منابع مغزي و طرح ايده تغيير روش داده است.
رئيس جهاد دانشگاهي استان تصريح کرد: هرکسي به تکرار کلمه ايده در چهارمحال و بختياري کمک کند خدمتي ماندگار کرده است و نهالي ثمربخش کاشته است.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه