امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -

بازدید محقق دانشگاه جمهوری چک از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم

استاد و محقق دانشگاه بومه میای غربی جمهوری چک، دوشنبه 24 آبان ماه از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت‎های این مرکز درمانی آشنا شد.
تاریخ : چهار شنبه 26 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در این بازدید معاون پژوهشی این واحد با تشریح فعالیت‎های جهاددانشگاهی در استان و دستاوردهای اخیر پژوهشگران به بیان شرحی از نوآوری‎های جدید مرکز درمان ناباروری واحد در عرصه علم و پژوهش پرداخت.
دکتر سید رضا طباطبایی با اشاره به فعالیت‎های علمی و تحقیقاتی این نهاد انقلابی در زمینه سلول‎های بنیادی و ابداعات جدید این واحد افزود: بیش از 20 درصد زوج‎ها در کشور، نابارور هستند و حل نشدن این مشکل در کشور می‎تواند آسیب‎های متعددی را به کشور وارد کند.
وی با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری قم از سال 87 ایجاد شده است و سالیانه 35 هزار مراجعه در این مجموعه ثبت می‌شود که 40 درصد از مراجعه کنندگان ساکنین خارج از استان قم هستند، افزود: امروز این مرکز جزو 10 مرکز اول کشور در زمینه درمان ناباروری است که میزان موفقیت درمان آن از میزان جهانی نیز بیشتر است.
در ادامه این بازدید ورونیکا سوبوت کوا استاد و محقق دانشگاه بومه میای غربی جمهوری چک با موضوع تحقیقی در زمینه علوم باروری و ناباروری، از بخش‎های تله مدیسین (پزشکی از راه دور)، آزمایشگاه سلول‎های بنیادی، اتاق عمل و دیگر بخش های این مرکز درمانی بازدید کرد و با نحوه فعالیت و عملکرد سیستم‎های آن آشنا شد.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی