امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -

انتشار مقاله دو عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی در نشریه معتبر آمریکایی

مقاله دو عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاددانشگاهی در نشریه معتبر آمریکایی منتشر شد.
تاریخ : چهار شنبه 26 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، مقاله پژوهشی دکتر رضا حسین زاده مدیر آزمایشگاه مرکزی مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران و عضو هیأت علمی این مرکز با عنوان Interaction of vitamin B1 with bovine serum albumin investigation using vitamin B1-selective electrode: potentiometric and molecular modeling study  در شماره اخیر مجله “ساختار و دینامیک بیوملکولار” (Journal of Biomolecular Structure and Dynamics) به چاپ رسید.
گفتنی است، این مجله از نشریات معتبر علمی آمریکا بوده و دکتر خاطره خرسندی مدیر گروه پژوهشی فتودینامیک درمانیمرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران نیز از نویسندگان این مقاله است.