امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

بازدید هیأت کره ای از پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی

هیأتی از مرکز تحقیقاتی الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات کره جنوبی از پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی بازدید کردند.
تاریخ : سه شنبه 25 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی، هیأتی از مرکز تحقیقاتی الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات کره جنوبی (ٍElectronic and Telecommunications Research Institute) به سرپرستی دکتر یانگ چوی معاون این مرکز تحقیقاتی از پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
این مرکز تحقیقاتی کره جنوبی در نظر دارد حوزه های تحقیقاتی منجر به تجاری سازی و تولید  محصولات و خدمات فناوری اطلاعات را در ایران شناسایی نموده و بر روی آنها سرمایه گذاری کند.
در این جلسه ابتدا توانمندی ها و ظرفیت های جهاددانشگاهی برای هیات کره ای ارایه گردید. سپس حوزه های فعالیت مرکز تحقیقات ETRI توسط تیم کره ای تشریح شد.
به منظور دستیابی به حوزه های همکاری مشترک، در این جلسه مواردی همچون پردازش تصاویر دیجیتال و مباحث میان رشته ای حوزه فناوری اطلاعات همچون اینترنت اشیا و نیز فناوری های زبان طبیعی به عنوان حوزه های مورد علاقه طرفین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در پایان مقرر گردید موارد پیشنهادی شده از سوی پژوهشکده فناوری اطلاعات در تفاهم نامه بین دو طرف ذکر و پس از تعیین اولویت طرف کره ای فعالیت مشترک در یکی از حوزه های فوق آغاز شد.