امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

انعقاد تفاهم نامه بین پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی و کانون معماران معاصر ایران

پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی و کانون معماران معاصر ایران چهارشنبه 19 آبان ماه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
تاریخ : يكشنبه 23 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی، در نشستی که با حضور دکتر حمید آیتی رییس پژوهشکده، دکتر الهام رضوی مدیر عامل کانون معماران معاصر، مهندس دادگر مدیر گروه معماری منظر شهری پژوهشکده و مهندس رمضانی از پژوهشگران گروه مزبور،  که چهارشنبه 19 آبان ماه برگزار شد تفاهم نامه همکاری در محورهای پژوهشی و آموزشی و برگزاری همایش‌های علمی داخلی و بین‌المللی حوزه معماری و شهرسازی بین پژوهشکده و کانون معماران معاصر ایران به امضا رسید.
در راستای همکاری بین طرفین تفاهم نامه، سخنرانی با عنوان Ubiquitous Matter and The Responsive City با سخنرانی Areti Markopolou، پنجشنبه 27 آبان ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر در محل تالار همایش فرهنگ و هنر پژوهشکده انجام خواهد شد.