امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

مدير آزمایشگاه خاک و مصالح ساختماني جهاددانشگاهی يزد: ساخت سازه‌هاي غیراستاندارد‌ بیش از زلزله جان انسان‌ها را تهدید می‌کند

مدیر مرکز خدمات تخصصی خاک و مصالح ساختمانی جهاددانشگاهي استان یزد با تاكيد بر اهتمام به بحث کنترل کیفی مصالح ساختمانی به عنوان يكي از راهکارهای تأمین ايمني ساختمان در برابر حوادث، عنوان كرد: ساخت سازه‌هاي غیراستاندارد،‌ بیشتر از زلزله جان و سلامتی انسان‌ها را تهدید می‌کند.
تاریخ : شنبه 22 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان، یزد وحید خبیری در حاشیه افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات تخصصی خاک و مصالح ساختمانی یزد که 15 آبان ماه برگزار شد، با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش مسئولان نظام مهندسی و صنعت ساختمان در راستای تقویت بحث ایمنی کار،‌ اظهار کرد: ساخت سازه‌هاي غیراستاندارد،‌ بیشتر از زلزله جان و سلامتی انسان‌ها را تهدید می‌کند.
وی با بیان نقش فعالیت‌های آزمایشگاهی در بحث ساخت و سازهای مختلف، افزود: ترویج بحث کنترل کیفی از جمله راهکارهای موثر در حفظ سرمایه‌هاي ملی و تأمین امنیت جانی مردم است.
مدیر مرکز خدمات تخصصی خاک و مصالح ساختمانی جهاددانشگاهي در ادامه با اشاره به اهمیت بحث ساخت و ساز و تأمین ایمنی و استانداردهای لازم برای انواع مصالح ساختمانی، گفت: آزمایشگاه کنترل کیفی مصالح ساختمانی وابسته به جهاددانشگاهی استان یزد كه از آزمايشگاه‌هاي مورد اعتماد اداره كل استاندارد استان نيز هست، فعالیت‌های پژوهشی و تولید محصول را انجام مي‌دهد.
وی با بیان این که آزمایشگاه جهاددانشگاهی یزد، اولین آزمایشگاه كشور است كه موفق به کسب استاندارد ایزو 17025 در زمینه مصالح ساختمانی شده است،‌ خاطرنشان کرد: وجود نیروی‌های متخصص و متعهد را از ویژگی‌های این آزمایشگاه و مرکز تخصصی است.
این مقام مسوول با اشاره به فعالیت‌های متعدد مرکز خدمات تخصصی خاک و مصالح ساختمانی جهاددانشگاهی یزد، تصریح کرد: این مرکز در طرح‌‌های شاخص استان نقش مهمی ایفا کرده و نزدیک به 10 سال است که از نظر فنی و کیفیتی،‌ آزمایشگاه امین شهرداری یزد است.
خبیری آزمایشگاه بتن، ‌سنگ دانه،‌ آجر،‌ موزائیک و ‌قیر آسفالت را از جمله آزمایشگاه‌های زیرمجموعه این مرکز عنوان کرد و ادامه داد: فعالیت‌های مشاوره‌ای و مباحث مربوط به کنترل کیفی طرح‌های عمرانی، راه‌سازی و سازه از دیگر اقداماتی است که در این آزمایشگاه انجام می‌شود.
وی کیفیت، سلامت پرسنل و سرعت همراه با دقت را از جمله ویژگی‌های شاخص اين مرکز خواند و در مورد چشم‌انداز تعیین شده براي اين مركز نيز گفت: حرکت به سمت فعالیت بیش از پیش در حوزه گروه مواد نوین و پژوهش‌های جدید در بخش‌های زمین‌شناسی، انجام شاخص‌های آزمایشگاهی و آموزش پرسنل دستگاه‌های مختلف از جمله موارد در دستور کار این مرکز در چشم‌انداز آینده مركز است.
خبيري در پایان با بیان این که بسیاری از مشکلات سازه‌های غیر استاندارد بعد از سال‌ها پس از ساخت سازه مشخص می‌شود،‌ خاطرنشان کرد: بحث آزمایش و کنترل کیفیت مصالح از وارد شدن آسیب اساسی به ساختمان‌ها حتی بعد از چندین سال جلوگیری می‌کند.