امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -

نصب موفقیت آمیز تورهای پرورش ماهی تولیدی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در دریاچه پشت سد کارون 4

تورهای قفس پرورش ماهی تولیدی این واحد، توسط پیمانکار جهاد نصر اصفهان در دریاچه پشت سد کارون 4، بر روی ده قفس نصب و آماده بهره برداری شد.
تاریخ : شنبه 22 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در این خصوص افزود: پرورش ماهی در قفس در دریا و دریاچه پشت سدها، از برنامه های اقتصاد مقاومتی حوزه کشاورزی و شیلات کشور است که مورد تأئید مقام معظم رهبری و از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است و جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، براساس رسالت خود در توسعه علوم کاربردی حوزه نساجی و منسوجات صنعتی، گام های مؤثری برای بومی سازی تجهیزات قفس های پرورش ماهی برداشته است.
وی خاطرنشان کرد: تور، اصلی ترین بخش قفس پرورش ماهی در دریا و دریاچه ثبت شده است که اهمیت بالایی در حفظ ماهیان پرورشی دارد و جهاددانشگاهی برای اولین بار در کشور موفق به تولید تور کامل قفس پرورش ماهی، به طور اختصاصی برای سه حوزه آبی خلیج فارس، دریای خزر و دریاچه پشت سد کارون4 شد و در حال حاضر تولیدات این واحد در دست بهره برداری است.
دکتر ورسه ای در ادامه در خصوص مشکلات صنعت شیلات اظهار کرد: متأسفانه نقدینگی شرکت های توسعه دهنده پرورش ماهی در قفس، محدود است و از تولیدکنندگان تجهیزات این سیستم آبزی پروری و فعالیت های پژوهشی مرتبط حمایت مناسبی نمی شود و این در حالی است که توسعه پرورش ماهی در قفس، بدون توسعه دانش برای بومی سازی تجهیزات مصرفی با استفاده از ظرفیت-های بالفعل صنایع نساجی و پلیمر کشور، مقدور است.