امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

حمايت پژوهشگاه رويان از فعاليت‏ هاي پژوهشي يزد در زمينه سلول‌درماني قلب

سازمان جهاددانشگاهي استان يزد با مركز تحقيقات علوم سلولي و مركز تحقيقات پزشكي توليد مثل پژوهشگاه رويان جهاددانشگاهي و مركز تحقيقات قلب و عروق بيمارستان افشار يزد تفاهم‌نامه همكاري‌هاي مشترك پژوهشي، آموزشي و درماني امضاء كرد.
تاریخ : چهار شنبه 19 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، سيد حسين ميرحسيني معاون پژوهشي جهاددانشگاهي يزد در اين باره تصريح كرد: اين تفاهم‌نامه‌ي سه جانبه در راستاي همكاري‌هاي مشترك پژوهشي، آموزشي و درماني به امضايحميد گورابي رييس پژوهشگاه رويان جهاددانشگاهي، محمدحسين سلطاني رييس مركز تحقيقات قلب و عروق بيمارستان افشار يزد و مهدي باصولي رييس سازمان جهاددانشگاهي استان يزد رسيده است.
وي شناسايي نيازهاي پژوهشي كشور در حيطه فعاليت‌هاي طرفين، اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي، پايان‌نامه‌هاي مشترك و كارآزمايي‌هاي باليني مبتني بر نيازهاي جامعه و برنامه‌ها و علايق طرفين، راه‌اندازي آزمايشگاه تحقيقاتي و درماني با توجه به نيازمندي‌هاي طرفين و ارایه خدمات تخصص پژوهشي و درماني در حيطه‌ي فعاليت‌هاي طرفين و استفاده از نيروهاي متخصص طرفين در پيشرفت برنامه‌‌هاي‌ مشترك با توجه به نيازمند‌ي‌هاي طرفين را از جمله موضوعات مورد توافق ذكر كرد.
معاون پژوهشي جهاددانشگاهي يزد از ديگر موضوعات اين تفاهم‌نامه را ساخت و راه‌اندازي كلينيك‌هاي مشترك به منظور نيل به اهداف مشترك، برگزاري كنگره‌ها و نشست‌هاي علمي مشترك و برگزاري دوره‌هاي آموزشي مشترك كوتاه‌مدت و بلند‌مدت، عنوان كرد.
ميرحسيني در پايان نيز يادآور شد: اين تفاهم‌نامه كه براي اجرا در مدت سه سال تنظيم و منعقد شده است.