امروز شنبه 29 مهر 1396 -

نخستین اتوبوس آزمایشگاه سیار "سلول های بنیادی" پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی حرکت کرد

آزمایشگاه سیار "سلول های بنیادی برای همه" پژوهشگاه رویان جهادانشگاهی امروز، 19 آبان ماه رونمایی شد.
تاریخ : چهار شنبه 19 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم رونمایی از آزمایشگاه سیار "سلول های بنیادی برای همه" با حضور دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر گورابی رییس پژوهشگاه رویان جهاد، دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر بهاروند رییس پژوهشکده سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان و نمایندگانی از مرکز مطالعات شهرداری و شرکت واحد اتوبوسرانی و خیران و متخصصان حوزه سلول های بنیادی برگزار شد.
این اتوبوس با هدف افزایش سلامت آموزش و بالا بردن آگاهی ها، ایجاد امید، انگیزه و نشاط بیشتر در دانش آموزان راه اندازی شده است و قرار است فعالیت خود را با رفتن به شهرهای مختلف کشور و آموزش در زمینه سلول های بنیادی به گروه هدف این آزمایشگاه گسترش دهد.
ایده این طرح نیز از ۶ سال پیش شروع آغاز و که اکنون با همکاری شهرداری و شرکت واحد اتوبوسرانی اجرایی شده است.
اتوبوس "سلول های بنیادی برای همه" دارای تجهیزات ناوبری، اتاق حیوانات، اتاق استریل و آزمایشگاه است که می تواند محل مناسبی برای تبدیل ایده به واقعیت باشد. همچنین این اتوبوس می تواند برای افراد زیر ۱۸ سال و دانش آموزان از دوره ابتدایی تا دانشجویان سال اول دوره کارشناسی مفید باشد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین