امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -

در دومين دوره ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی؛ مجموعه آزمايشگاه هاي متالورژي سازمان جهاددانشگاهي صنعتي شريف موفق به کسب رتبه هشتم کشور شد

مجموعه آزمایشگاه‌های متالورژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در دومين دوره ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی توانست رتبه هشتم کشور را در بین 58 آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی كسب كند.
تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو شبکه به صورت سالیانه و بر اساس میزان خدمات دهی این مراکز و استفاده آن ها از ظرفیت‌های موجود آزمایشگاهی خود، مشتری مداری و همکاری شبکه‌ای آزمایشگاه انجام می‌شود.
در ارزیابی‌های سالانه عملکرد مراکز عضو شبکه، علاوه بر آزمایشگاه‌ها، عملکرد رابطان مراکز در شبکه و همچنین کارشناسان آن ها نیز بررسی می‌شود. در ارزيابي اين دوره و در بخش معرفی رابطین و کارشناسان منتخب آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی نيز، سیما میرزایی و شيرين طايفه حاج حسيني از اعضای گروه پژوهشی متالورژی پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف به ترتیب به عنوان رابط و کارشناس منتخب معرفی شدند.
انتخاب رابطان منتخب براساس شاخص‌هایی مانند میزان و نحوه همکاری با شبکه آزمایشگاهی و سایر مراکز عضو شبکه، همکاری با شبکه در به‌روزرسانی اطلاعات مرکز خود در پایگاه اینترنتی شبکه، کیفیت گزارش‌های ارسال شده به شبکه، همکاری و پیگیری برای تنظیم قراردادها و تسویه آنها و همچنین حضور در نشست رابطان شبکه انجام شده است. انتخاب کارشناسان برگزيده نيز بر اساس شاخص‌هایی همچون میزان کارکرد کارشناس، میزان رضایت مشتریان، چگونگی عملکرد سازمانی آن ها در آزمایشگاه و وضعیت کلی آزمایشگاه در شاخص‌های ارزیابی، صورت می‌گیرد.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی