امروز شنبه 29 مهر 1396 -

با همکاری پژوهشکده سرطان پستان؛ طرح جداسازی، تخلیص و تجاری سازی سلول های بنیادی از پرده جنینی در کشور اجرا می شود

دفتر توسعه فناوری سلامت به عنوان کارفرما به نمایندگی از طرف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و گروه ایمنی درمانی سرطان و پزشکی ترمیمی پژوهشکده سرطان پستان در راستای طرح جداسازی، تخلیص و تجاری سازی سلول های بنیادی از پرده جنینی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، دکتر بهنام صادقی مدیر گروه پژوهشی ایمنی درمانی سرطان و پزشکی ترمیمی و مجری طرح مذکور با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه سلول های مزانشیم دارای خاصیت تنظیم سیستم ایمنی می باشند؛ استفاده از سلول های مزانشیم جداشده از پرده جنینی تاثیر بسزایی در کاهش التهاب دارد.
دکتر صادقی در ادامه تصریح کرد: در صورت اعلام نتایج مثبت پروژه مذکور، امید است با استفاده از این سلول ها در انواع بیماری های التهابی از جمله التهاب های ناشی از سرطان نیز گام های موثری در درمان برداشته شود.
گفتنی است، این پروژه مراحل ابتدایی فاز انسانی خود را طی می کند.

مرز پرگهر
کاروان اربعین