امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

راه‌اندازی مرکز خدمات تخصصی«دست‌بافت‌ها» در جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

مرکز خدمات تخصصی«دست‌بافت‌ها» در جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شد.
تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر محمد سبحانی، رییس جهاددانشگاهی استان، امروز، 17 آبان‌ماه در حاشیه راه‌اندازی مرکز خدمات تخصصی�دست‌بافت‌ها� در جهاددانشگاهی واحد استان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نقوش قدیمی این استان را طراحی کرده و نسبت به احیای برخی از دست بافته‌های قدیمی و کمیاب اقدام می‌کند.
وی ادامه داد: این استان با توجه به پتانسیل‌های موجود در زمینه گردشگری و دست بافت‌های قدیمی با نقوش زیبا توانسته است در سطح کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس حرفی برای گفتن داشته باشد و جهاددانشگاهی نیز در این زمینه کسانی را که در زمینه صنایع دستی کار می‌کنند، یاری می‌دهد.
رییس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مجوز این مرکز توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی صادر شده و ما طرح‌های دست بافت‌های قدیمی را در این استان احیا می‌کنیم که در این زمینه نیازمند همکاری مسوولان استان هستیم تا بتوانیم گام‌های اساسی را جهت توسعه استان در این بخش مهم برداریم.
دکترسبحانی یادآور شد: جهاددانشگاهی استان این قابلیت را دارد تا طرح‌های بر جای مانده و کمتر حرکت کرده را به حرکت وا دارد تا در این راستا خدماتی را ارایه کند.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران