امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

بیست و دومین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی "مطالعات شهر ایرانی اسلامی" منتشر شد

بیست و دومین شماره فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات شهر ایرانی اسلامی آبان‌ماه از سوی انتشارات پژوهشکده هنر و معماری جهاددانشگاهی منتشر شد.
تاریخ : يكشنبه 16 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فرهنگ، مقالات موجود در این شماره شامل "بازخوانی سازمان فضایی خانه بر اساس متون اسلامی به روش EBS و تطبیق آن با اولویت های روابط فضایی از دیدگاه الکساندر و لنگ"، "تبیین معیارهای بومی‌سازی شاخص‌های مکانی فضای شهر خلاق با رویکرد ایرانی ـ اسلامی"، "میراث معماری معاصر و هویّت صنعتی در محدوده‌های تاریخی (نمونة موردی: شهر دزفول)"، "بررسی تطبیقی تشابهات و تمایزات خانه‌های مسلمانان و زرتشتیان در یزد"، "جایگاه پارادایم "معماری مسکن" در سیمای امروز شهر ایرانی ـ اسلامی" و "بررسی تطبیقی مسجد شاه اصفهان و مسجد وکیل شیراز" می شود.
علاقه مندان می توانند جهت اطلاع بیشتر و دریافت چکیده مقالات به آدرس http://iic.icas.ir/Journal/Publish?No=22 مراجعه کنند.

کاروان اربعین