امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

سمینار "بهداشت و سلامت بانوان" در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد

سمینار "بهداشت و سلامت بانوان" دوشنبه دهم آبان ماه با حضور یکی از متخصصان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم در پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.
تاریخ : شنبه 15 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در این سمینار که با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه پردیس و جهاد دانشگاهی واحد استان قم برگزار شد دکتر مرضیه سادات علوی پیرامون مهم ترین بیماری های مربوط به حوزه زنان و زایمان به گفت و گو پرداخت.
این متخصص زنان و زایمان تاکید کرد: استفاده از داروها و برخی از روش های اشتباه می تواند در عادت ماهیانه و حتی در زایمان خلل ایجاد کند از این رو شناخت بدن، امراض و برخی از داروها ضروری است.
وی تصریح کرد: یکی از اشتباهات مهم بانوان به تاخیر انداختن عادت ماهیانه است که این امر جداره رحم را ضخیم کرده و موجب امراض بدخیم می شود.
علوی خاطرنشان کرد: خود درمانی و برخی از شیوه های سنتی در درمان بیماری زنان و استفاده از روش های غیر اصولی در زمان بارداری زمینه ساز بروز امراض خواهد شد.
گفتنی است در پایان این سمینار به برخی از سوالات حضار در خصوص بیماری های بدخیم تخمدان و رحم و اهمیت مراقبت در دوران قاعدگی و بارداری پاسخ داده شد.