امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

حضور نمايندگي بانك خون بندناف رويان جهاددانشگاهي سمنان در جشنواره ترويج زايمان طبيعي

نمايندگي بانك سلول‌هاي بنيادين خون بندناف رويان جهاددانشگاهي استان سمنان در جشنواره ترويج زايمان طبيعي در استان سمنان حضور يافت.
تاریخ : شنبه 15 آبان 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي سمنان، جشنواره ترويج زايمان طبيعي با مشاركت مراكز آموزشي، پژوهشي و درماني دانشگاه علوم پزشكي استان در مركز آموزشي، پژوهشي و درماني بيمارستان امير المؤمنين(ع) سمنان آغاز شد.
نمايندگي بانك سلول‌هاي بنيادين خون بندناف رويان جهاددانشگاهي استان در كنار مراكز آموزشي، درماني و پژوهشي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي سمنان شامل مركز آموزشي، پژوهشي و درماني بيمارستان امير المؤمنين(ع)، بيمارستان تأمين اجتماعي شفاء، بيمارستان 15 خرداد مهديشهر، بيمارستان معتمدي گرمسار، بيمارستان ولايت دامغان و... در نمايشگاه جشنواره ترويج زايمان طبيعي در استان شركت كرده است.
نمايشگاه جشنواره زايمان طبيعي با حضور ریيس دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان، مديركل دفتر امور بانوان استانداري سمنان و جمعي از مديران مراكز درماني و پزشكان و متخصصان زنان و زايمان در مركز آموزشي، پژوهشي و درماني بيمارستان امير المؤمنين(ع) سمنان افتتاح شد.
نمايندگي بانك سلول‌هاي بنيادين خون بندناف رويان جهاددانشگاهي از سال 1391 در استان سمنان راه اندازي شده و در زمينه ذخيره سازي خون بند ناف نوزادان فعاليت مي‌كند، سلول‌هاي بنيادين خون بند ناف در درمان بسياري از بيماري هاي لاعلاج مفيد و تأثيرگذار است.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران