امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

بازدید بخشدار مرکزی از مجتمع تحقیقاتی جنت آباد جهاددانشگاهی قم

بخشدار مرکزی قم سه شنبه 11 آبان ماه از مجتمع تحقیقاتی و پژوهشی جنت آباد جهاددانشگاهی واحد استان بازدید کرد و در جریان فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی این واحد قرار گرفت.
تاریخ : شنبه 15 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، علیرضا خزایی با حضور در این مجتمع تحقیقاتی از کوشک جهاددانشگاهی و مناطق طبیعی این منطقه بازید کرد و با حضور در منطقه کویری و روستای مدفون شده قاسم آباد سفلی و تپه تاریخی منطقه جنت آباد سکینه خاتون با توضیحات محمدابراهیم فقیه زاده رییس واحد قم در جریان ویژگی های محیطی و اقلیمی این منطقه قرار گرفت.
وی در پایان با حضور در کوشک تاریخی جنت آباد که توسط جهادداشگاهی واحد قم مرمت و به مجتمع تحقیقاتی مبدل شده است، با چگونگی ساخت این مرکز نیز آشنا شد.
در این بازدید محمد ابراهیم فقیه زاده رییس جهاددانشگاهی واحد استان قم با تشریح فعالیت‎های جهاددانشگاهی در استان و به بیان دستاوردهای اخیر پژوهشگران این واحد در عرصه علم و پژوهش پرداخت.
گفتنی است، در راستای حمایت از زوجین نابارور تفاهم نامه همکاری جهت ارایه خدمات رایگان در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم بین بخشدار مرکزی استان قم و رییس جهاددانشگاهی واحد قم منعقد شد.
گفتنی است؛ مجتمع تحقیقاتی و پژوهشی جنت آباد جهاددانشگاهی واحد استان قم با وسعت 11 هکتار به فاصله 20 کیلومتری از شهر مقدس قم، قرار دارد.
این مرکز به منظور پژوهش در زمینه های کشاورزی، گیاهان کویری و بومی منطقه و جانور شناسی ایجاد شده است که به عنوان دروازه کویر مرکزی نقش فرهنگی و گردشگری نیز دارد.