امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی بیان کرد:
استفاده از دانش فنی جهاددانشگاهی تهران در زمینه "گردوی پیوندی"

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی گفت: گروه پژوهشی فیزیولوژی و بیولوژی گیاهان باغی سازمان جهاددانشگاهی تهران در زمینه گردو به دانش فنی خوبی دست یافته است که باید از آن استفاده کنیم.
تاریخ : سه شنبه 11 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، دکتر حمید امین اسماعیلی در حاشیه بازدید از مزرعه تحقیقاتی گروه پژوهشی بیوتکنولوژی و فیزیولوژی باغبانی این سازمان که 10 آبان انجام شد، گفت: در این مرکز دستاوردهای جدیدی ایجاد شده است.
وی افزود: گردو در کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و در این زمینه این مرکز دانش فنی و دستاوردهای نوینی دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از طرح جامع توسعه گردوی کشور خاطرنشان کرد: البته در این راستا مشکلاتی همچون کمبود نیروی انسانی، نقدینگی و عدم تجهیز امکانات وجود دارد که باید رفع شود.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی ادامه داد: می‌توان از فرصت طلایی برنامه ششم توسعه استفاده کرد و در فرصت باقیمانده تا دی ماه این موضوع را نیز در برنامه ششم گنجاند.
امین اسماعیلی در پایان اعلام کرد: براساس برنامه پنجم توسعه جهاد دانشگاهی 10 واحد استانی باید برای یافتن زمینه پژوهشی در سطح ملی مورد حمایت ویژه قرار گیرند که می‌توان حداقل شش واحد را به این موضوع پیوند زد.