امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -
دکتر طیبی:
تلاش جهاددانشگاهی برای اشاعه دانش فنی گردوی پیوندی در کشور

در بازدید سید حمیدرضا طیبی از مزرعه تحقیقاتی سازمان جهاددانشگاهی تهران با حضور دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، احمد شریفی زاده رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران و جمعی از مدیران و معاونان جهاددانشگاهی انجام شد، اشاعه دانش فنی طرح جامع گردوی کشور مورد تاکید قرار گرفت.
تاریخ : سه شنبه 11 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، در این بازدید که دوشنبه 10 آبان ماه صورت گرفت،دکتر سید حمیدرضا طیبی ضمن اشاره به نیاز سالانه به یک میلیون و 200 هزار اصله نهال گردو در کشور، افزود: گردو یکی از موضوعات مهم کشور است که هم از نظر اقتصادی و هم از لحاظ کشاورزی برای ایران از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی به اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران در مزرعه تحیقاتی این واحد در استان البرز برای دستیابی به دانش فنی تولید نهال گردوی پیوندی اشاره کرد و افزود: بنده به عنوان رییس جهاددانشگاهی به همراه دیگر مسوولان این سازمان مصمم هستیم تا این موضوع را از چند راه موازی پیگیری و به سرانجام مطلوب برسانیم و جهاددانشگاهی این موضوع را از سه طریق مذاکره با وزارت جهاد کشاورزی، ایجاد شرکت دانش بنیان و استفاده از واحدهای استانی و امکانات استانداری‌های کشور پیگیری می‌کند.
رییس جهاددانشگاهی اضافه کرد: صندوق پژوهش و فناوری منابع بسیار خوبی دارد که این منابع را صرفا در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار می‌دهد و با توجه به ارتباط خوب جهاددانشگاهی با این صندوق و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌توان برای استفاده از منابع صندوق این شرکت ایجاد کرد.
وی در پایان اعلام کرد: در هر حال با توجه به اهمیت موضوع، جهاددانشگاهی نهایت سعی خود را می‌کند تا این کار به خوبی در کشور انجام و به سرانجام مطلوب برسد.
احمد شریفی زاده ضمن اشاره به اهمیت گردو و صنایع وابسته به آن در حوزه های اقتصاد مقاومتی، اشتغال و معیشت باغداران و همچنین دانش فنی بدست آمده به عنوان الگوی تبدیل علم به ثروت و یکی از موضوعات فناورانه در حوزه کشاورزی خاطر نشان کرد که با هماهنگی های به عمل آمده با وزارت جهاد کشاورزی، مجلس شورای اسلامی، مسوولین استانی و واحدهای جهاددانشگاهی، مجموعه اقدامات منجر به انعقاد قرارداد و تفاهم نامه همکاری برای تجاری سازی و ورود این فناوری به سطح عملیاتی و به کار گیری آن در معیشت باغداران شده است.
رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران، همچنین بر حمایت های ویژه در خصوص جلب مشارکت وزیر جهاد کشاورزی و کسب ردیف بودجه در برنامه توسعه ششم و هفتم از مجلس شورای اسلامی به عنوان یک طرح ملی تاکید کرد.
گفتنی است، کاشت نهال گردو توسط رییس جهاددانشگاهی در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی از دیگر برنامه های این دیدار بود.

کاروان اربعین