امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -

كارگاه روش تحقيق كيفي ويژه‌ اعضاي هيأت علمي جهاددانشگاهي برگزار مي‌شود

كارگاه روش تحقيق كيفي با همكاري معاونت پژوهشي جهاد و جهاددانشگاهي واحد استان البرز برگزار مي‌شود.
تاریخ : دوشنبه 10 آبان 1395

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد استان البرز، مهشيد منزوي، معاون پژوهشي اين واحد درباره ضرورت برگزاري اين كارگاه گفت: پژوهشگران براي دستیابی به اطلاعات و داده‌هاي معتبر نياز به آشنايي و تسلط كامل به روش ها و تكنيك‌هاي علمی جمع آوري داده دارند؛ برگزاري كارگاه "روش تحقيق كيفي" در اين راستا برنامه‌ريزي و تدوين شده است.
وي با اشاره به سرفصل‌هاي اين دوره افزود: سرفصل های این دوره شامل "ضرورت روش تحقيق كيفي و جايگاه آن در مطالعات اجتماعي"، "نقش نظريه‌ها در تحقيقات كيفي"، "سنت‌هاي روش شناختي در روش كيفي"، "فنون نمونه‌گيري در روش تحقيق كيفي"، "اخلاق در روش كيفي"، "تكنيك‌هاي جمع‌آوري داده‌ها در روش كيفي" و "تحليل داده‌ها در روش كيفي" مي‌باشد.
منزوي گفت: این كارگاه ويژه‌ اعضاي هيأت علمي پژوهشي گروه‌هاي علوم انساني و پزشكي جهاددانشگاهي برگزار مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به استقبال گسترده اعضاي هيات علمي از این کارگاه، در صورت امکان اين كارگاه در دو دوره برگزار خواهد شد.
منزوي تصريح كرد: اولين دوره‌ اين كارگاه 13 آبان ماه به مدت سه روز متوالي از ساعت 8 تا 16 بعدازظهر در پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی برگزار مي‌شود.
وي در پايان يادآور شد: كارگاه روش تحقيق كيفي توسط دکتر سهيلا صادقي فسائي، استاد گروه جامعه شناسي دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

کاروان اربعین