امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

افزایش 30 درصدی خدمات بانک خون‌بند ناف استان خراسان جنوبی

مسوول بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از افزایش 30 درصدی خدمات این بانک در استان خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 10 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، ملیحه بهنامیان، مسوول بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: خون‌بند ناف منبعی از سلول‌های بنیادی خون‌ساز است و می‌تواند درروند درمان بیماری‌های بدخیم مورداستفاده قرار گیرد که ضرورت دارد افراد جامعه از علت ذخیره‌سازی و موارد استفاده خون‌بند ناف آگاهی یابند.
وی افزود: با توجه به جامعه هدفِ پزشکان و متخصصان زنان و زایمان، این قشر از جامعه می تواند نقش به سزایی در اطلاع‌رسانی و آگاهی افراد جامعه داشته باشد.
مسوول بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: خدمات ارایه ‌شده توسط بانک خون‌بند ناف استان خراسان جنوبی نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش داشته که این آمار نشان‌دهنده افزایش سطح آگاهی شهروندان است.
وی ادامه داد: متقاضیان ذخیره سازی خون بند ناف به صورت محدود می توانند از وام 10 میلیون ریالی بهره مند شوند.
بهنامیان تصریح کرد: دفتر نمایندگی خراسان جنوبی از بهمن ماه سال 94 فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون تعداد زیادی مراجعه کننده جهت ذخیره سازی خون‌بند ناف نوزادان داشته است.
بهنامیان ادامه داد: در بانک خون اختصاصی، خون‌بند ناف را برای استفاده نوزاد،اعضای خانواده‌اش و یا دیگر افراد جامعه در آینده نگهداری می‌کنند و والدین نوزاد برای جمع‌آوری خون‌بند ناف و فرآوری آن، مبلغ اولیه‌ای را پرداخت کرده و سالانه مبلغی را برای نگهداری این ذخیره خصوصی خون‌بند ناف می‌پردازند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد