امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

با حضور دکتر طیبی؛ اختتامیه "اولین کنگره بین المللی و سومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت" برگزار شد

آیین اختتامیه این کنگره 7 آبان ماه با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر علی نوبخت رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، دکتر ابوالفضل سروش و دکتر محسن علیجانی زمانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون بهداشت و دکتر سید مهدی طبایی رییس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
تاریخ : دوشنبه 10 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، رییس جهاددانشگاهی در بازدید از غرفه های حاشیه این کنگره، استقبال شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی حاضر در کنگره را مثبت ارزیابی کرد.
دکتر طیبی فعالیت های جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران را شاخص و ارزنده دانست و آنرا به عنوان نهادی پربار که پژوهشکده های بزرگی چون پژوهشکده علوم بهداشت و پژوهشکده سرطان پستان از دل آن بیرون آمده اند، معرفی نمود.
وی برگزاری کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت را از دستاوردهای مهم علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی بیان کرده و آن را نتیجه همدلی، همکاری و ارتباط نزدیک جامعه علمی و دانشگاهی کشور با این سازمان دانست.
وی گفت رسالت اصلی جهاددانشگاهی حمایت از پژوهشگران و فعالیت های پژوهشی در راستای ارتقای سطح دانش کشور و همچنین جلوگیری از خروج سرمایه های انسانی و اقتصادی از کشور است.
در ادامه دکتر علی نوبخت ضمن تقدیر از این حرکت جهاددانشگاهی آن را تداوم راه جهادی انقلاب اسلامی توصیف کرد.
وی گفت: این کنگره مانند تمام فعالیت های جهاددانشگاهی یک حرکت جهادی است و تقارن آن با ماه محرم که یادآور جهاد حضرت امام حسین(ع) و ماه آبان که یادآور آغاز جهاد حضرت امام خمینی(ره) در این ماه است تقارنی مغتنم است.
دکتر نوبخت در ادامه به تشریح برنامه های کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی پرداخت و ابراز امیدواری کرد که در برنامه پنج ساله جایگاهی ویژه برای برنامه های علمی و پژوهشی وجود خواهد داشت.
در پایان مراسم از مقالات برتر ارایه شده در این کنگره تقدیر به عمل آمد و به ارایه دهندگان مقالات هدایایی اهدا شد. مقاله دکتر سعید فرزانه با عنوان "اکسیژن پرفشار درمانی جدید برای Osteo Radio Necrosis" و مقاله دکتر نوش آفرین کاظمی خو با عنوان "تجزیه و تحلیل اثرات پیوند فیبروبلاست اتولوگ و لیزر کم توان در روند درمان سوختگی درجه 3 در مبتلایان به دیابت" به عنوان سخنرانی های برگزیده در بخش علوم بالینی انخاب شدند. در بخش علوم پایه مقاله دکتر فاطمه داوودی رودبرده ای با عنوان "بررسی نتیجه کلی فعالیت Fumaria Vaillantii در زخم های داخلی در موش" و مقاله دکتر ملیحه حسن زاده با عنوان "یک روش جدید برای بهینه سازی کراتینوسیت و ساخت ورق های اپیدرمی کراتینوسیت بدون استفاده از لایه تغذیه کننده 3T3" سخنرانی های برگزیده بودند؛ همچنین مقاله خانم زهرا مقیمی با عنوان "مروری بر مکانیسم و اثر فشار منفی در بهبودی زخم" و مقاله پریسا شیرازکی با عنوان "ژلاتین کراس لینک / پلی (sebacate گلیسرول) (PGS) غشاء به عنوان داربست بالقوه برای مهندسی بافت پوست" پوسترهای برگزیده این کنگره بودند.