امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

در ديدار مسوولان جهاددانشگاهي يزد با نماينده اردكان مطرح شد: پيگيري رديف اعتباري براي راه‌اندازي پژوهشکده سلول‌های بنیادی استان

محمدرضا تابش نماينده اردكان در نشست با رییس جهاددانشگاهی یزد، در مورد پیگیری براي اخذ ردیف اعتباري جهت ایجاد و راه‌اندازی پژوهشکده سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان و همچنین ايجاد مرکز سلول درمانی در شهرستان اردکان، قول مساعد داد.
تاریخ : يكشنبه 09 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان يزد، رييس و برخي از معاونان سازمان جهاددانشگاهي استان يزد 6 آبان ماه با نماينده مردم اردكان در مجلس شوراي اسلامي ديدار و پيرامون توسعه فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي در شهرستان اردكان بحث و تبادل نظر كردند.
همچنين در اين نشست مقرر شد كه در نشستي مشترک با حضور نماينده شهرستان، مسئولان جهاد‌دانشگاهی استان، مدیران فولادی شهرستان اردكان و برخی مدیران دستگاه‌هاي استان، نیازهای آموزشی شرکت‌های فولادي بررسي و براي رفع آنها از سوي جهاددانشگاهي، تصميم‌گيري شود.
مهدي باصولي رييس سازمان جهاددانشگاهي استان يزد نيز در اين نشست ضمن ارایه گزارشي از فعاليت‌هاي اين سازمان در استان و به ویژه شهرستان اردکان، بر عملیاتی شدن همه تعهدات اين سازمان در شهرستان تاكيد كرد و طرح‌هایی را نيز جهت توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در اردكان ارایه داد.