امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -
دکتر امین اسماعیلی:
ساخت مته‌های حفاری بزرگترین پروژه ریالی جهاددانشگاهی است

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با اشاره به انجام پروژه ساخت مته‌های حفاری در واحد خوزستان، این پروژه را بزرگترین پروژه ریالی جهاددانشگاهی عنوان و بر لزوم همکاری همه بخش‌ها برای به نتیجه رسیدن آن تأکید کرد.
تاریخ : شنبه 08 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی خوزستان، دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی نیز در این جلسه، اظهار کرد: اداره یک واحد جهاددانشگاهی با مسایل و مشکلات قابل‌توجهی که بر سر راه فعالیت آن وجود دارد و با توجه به شرایط بسیار سخت اجتماعی و اقتصادی کشور به‌خصوص یک واحد جامع مانند خوزستان کار بسیار سخت و دشواری است و اگر موفقیت‌هایی حاصل شود، که امروز این امر را در این سازمان شاهد هستیم، حاصل تلاش همه همکاران به‌ویژه مدیران خوش‌فکری است که سکان اداره و هدایت مجموعه را بر عهده دارند.
وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی خوزستان از واحدهایی است که کمترین مراجعه را به مرکز دارد، علت این امر را مجرب بودن و پختگی مدیران این مجموعه در حل و فصل مسایل خود عنوان و تصریح کرد: اکنون پروژه مته در واحد خوزستان در حال انجام است که این پروژه بزرگ برای اولین‌بار در کشور اجرا می‌شود و بزرگترین پروژه ریالی در جهاددانشگاهی است.
وی با بیان این‌که همواره این سخن مطرح بود که اگر قرار است کارهای جدی انجام شود، باید در تهران باشد گفت: جهاددانشگاهی خوزستان با انجام این پروژه می‌تواند اثبات کند که این گونه نیست و شهرستان‌ها نیز توان کار هم از نظر فرهنگی، آموزشی و تکنولوژی را دارند و این پروژه، آزمون بسیار خوبی است که امیدوارم همه از آن سربلند بیرون آیند.

کاروان اربعین