امروز يكشنبه 04 تير 1396 -
در افتتاحیه اولین کنگره بین المللی و سومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت مطرح شد:
وجود یک‌ونیم میلیون بیمار زخم پای دیابت در کشور/سالانه 200 هزار نفر به جمعیت دیابتی‌ها اضافه می‌شوند

رییس کنگره ملی زخم و ترمیم بافت اعلام کرد: بر اساس آمارها تخمین زده می‌شود شش میلیون نفر دیابتی در کشور داشته باشیم که یک‌چهارم از این تعداد مبتلا به زخم پای دیابتی هستند.
تاریخ : چهار شنبه 05 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سیدمهدی طبایی چهارشنبه، 5 آبان ماه در مراسم افتتاح سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت که توسط جهاددانشگاهی در سالن غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد، گفت: در کنگره امسال توانستیم با برگزاری هر دو حیطه علوم پایه و بالینی در کنار یک دیگر و در سطح بین المللی تعامل خوبی بین این دو حیطه بین محققان کشورهای مختلف شکل دهیم و امیدواریم در سال آینده در این زمینه بتوانیم موفق تر عمل کنیم.
وی در ادامه اظهار کرد: آمار دقیقی درباره تعداد مبتلایان به زخم پای دیابتی در کشور وجود ندارد. البته بر اساس مطالعات مقطعی در کشور تخمین زده می‌شود بیش از شش میلیون نفر دیابتی در کشور وجود داشته باشد که یک‌چهارم آنها امکان ابتلا به زخم پای دیابتی را دارند.
طبایی افزود: بر همین اساس تخمین زده می‌شود یک‌ونیم میلیون نفر از جمعیت دیابتی کشور مبتلا به زخم پای دیابتی باشند.
رییس کنگره ملی زخم و ترمیم بافت یادآور شد: بر اساس آمارها سالانه حدود 200 هزار نفر به جمعیت دیابتی‌ها اضافه می‌شوند و دیابت تنها یکی از علت‌های بروز زخم است.
طبایی با بیان اینکه بیماران دیابتی به دلیل اختلالات عروقی به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند، خاطرنشان کرد: این بیماری بار اقتصادی زیادی در بر دارد، به‌گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2020 حدود 22 بیلیون دلار هزینه درمان زخم‌های مزمن دیابتی در دنیا خواهد شد.
وی با اشاره به عوارض بروز این زخم‌ها در بیماران مبتلا اظهار کرد: متاسفانه زخم پای دیابتی در حال افزایش است که این امر به دلیل سبک زندگی و مسن شدن جمعیت جامعه است.
رییس اولین کنگره بین المللی و سومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: در کنگره امسال توانستیم با برگزاری هر دو حیطه ی علوم پایه و بالینی در کنار یک دیگر و در سطح بین المللی تعامل خوبی بین این دو حیطه بین محققین کشورهای مختلف شکل دهیم و امیدواریم در سال آینده در این زمینه بتوانیم موفق تر عمل کنیم.
در ادامه پروین منصوری، دبیر بخش بالینی کنگره با اشاره به افزایش امید به زندگی و افزایش طول عمر، بر ضرورت توجه به معضلات سالمندان از جمله زخم‌ها و ترمیم آنها تاکید کرد.
وی با تاکید بر اینکه در گروه سالمندان انواع زخم‌های دیابتی و مشکلات عروقی ناشی از مشکلات داخلی و حوادث ایجاد می‌شود، یادآور شد: بر این اساس ضروری است دانشی وجود داشته باشد تا بر اساس آن درمان‌ها انجام شود.
منصوری به برگزاری سومین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت اشاره کرد و ادامه داد: این کنگره در دو محور علوم پایه و بالینی طی سه روز از 5 تا 7 آبان ماه برگزار می‌شود.
به گفته دبیر بخش بالینی این کنگره، در حوزه علوم پایه مباحثی همچون زیست‌فناوری، مهندسی بافت، طب بازساختی، فارماکولوژی، بیوشیمی، بیوفیزیک و بیو انفورماتیک مورد بررسی قرار می‌گیرد و در محور بالینی درماتولوژی، جراحی، حوادث، بلایای طبیعی، پرستاری، توانبخشی و مشکلات توانبخشی زخم‌های مزمن بحث و تبادل نظر خواهد ‌شد.
منصوری  خاطرنشان کرد: از ۳۰۰ مقاله دریافتی، ۱۵۰ مقاله پذیرفته شده که ۶۰ مقاله در قالب پوستر و ۹۰ مقاله در قالب سخنرانی ارائه می‌شود.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد