امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی عنوان کرد: آشنایی دانشجویان از صنعت هسته‌ای، زمینه‌ای برای تولید مقاله

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: آشنایی دانشجویان از صنعت هسته‌ای، زمینه را برای تولید مقاله فراهم می‌کند.
تاریخ : چهار شنبه 05 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی به همراه معاونان این واحد، 5 آبان ماه از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای کشور در دانشگاه بیرجند بازدید کردند.
در حاشیه این بازدید جلال الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به ضرورت برگزاری نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‌ای در استان‌ها، بیان کرد: صنعت هسته‌ای کشور بعد از پیروزی انقلاب بویژه در دهه‌ اخیر رشد قابل توجهی داشته است.
وی، آگاه‌سازی افکار عمومی، ارایه چکیده آخرین دستاوردها، جذب نخبگان و تقویت خودباوری را از الزامات برگزاری نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای عنوان کرد و افزود: آشنایی دانشجویان با فعالیت‌های هسته‌ای، زمینه‌ را برای بهره‌گیری آنان در تولید مقاله فراهم می‌کند.
گفتنی است، سی و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور در دانشگاه بیرجند با 23 غرفه به معرفی جدیدترین دستاوردهای خود در صنعت هسته‌ای پرداخته است.
این نمایشگاه شامل؛ سه بخش چرخه سوخت، نیروگاه تولید انرژی و کاربردهای جانبی صنعت هسته‌ای شامل بخش‌های این نمایشگاه می باشد.
همچنین۵۰۰ عدد اقلام دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای وجود داشت که از این تعداد ۲۲۵ قلم در بخش چرخه سوخت و نیروگاه و ۲۷۵ قلم نیز در بخش کاربردهای جانبی صنعت هسته‌ای است.
همچنین شش ماکت بزرگ شامل مرور چرخه سوخت هسته‌ای، غنی سازی اورانیوم، نیروگاه اتمی بوشهر، نیروگاه اتمی دارخوین پسمانداری و آبشار سانتریفیوژ در این نمایشگاه وجود دارد

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه