امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

به همت جهاد دانشگاهی؛ دومین رویداد ملی اینوتک سلامت برگزار می‌شود

دومین رویداد ملی اینوتک سلامت از ۱۹ تا ۲۱ آبان ماه با هدف حمایت‌های مادی، معنوی و آموزشی از شرکت‌های نوپا برگزار می‌شود.
تاریخ : چهار شنبه 05 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایکنا، لادن گیاهی، معاون فناوری پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی، با اشاره به برگزاری دومین رویداد ملی اینوتک سلامت اظهار کرد: دومین رویداد ملی اینوتک سلامت از ۱۹ تا ۲۱ آبان ماه در چهار محور فرآوردهای زیستی و دارویی، تجهیزات پزشکی و توانبخشی، خدمات گردشگری سلامت و فناوری اطلاعات سلامت و پزشکی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های ویژه این رویداد گفت: الگوهای قابل بهره‌برداری برای زیرساخت‌های دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های نسل سوم کارآفرین حوزه سلامت، پروتوتایپ تا بازار در تجهیزات پزشکی، پروتوتایپ تا بازار در فرآورده‌های دارویی و زیستی، گردشگری سلامت (چالش‌ها و فرصت‌ها)، فناوری اطلاعات سلامت(چالش‌ها و فرصت‌ها)، مدل‌های مشارکت ویژه شرکت‌های نوپا و حقوق مالکیت معنوی از برنامه‌های ویژه دومین رویداد ملی اینوتک سلامت به شمار می‌رود.
دبیر شورای سیاست‌گذاری دومین رویداد ملی اینوتک سلامت تصریح کرد: رویداد ملی اینوتک سلامت رویداد مهم کارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است که برای دومین بار در کشور به دنبال حرکت مبتکرانه و موفق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برگزاری نخستین رویداد اینوتک سلامت، با مشارکت مرکز رشد فناوی سلامت، با مشارکت مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا جهاد دانشگاهی، مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مرکز رشد تجهیزات پزشکی توانبخشی و اندام مصنوعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نهران به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: این رویداد با حضور هسته‌ها و شرکت‌های فناور، دانشجویان و تیم‌های علاقمند به کارآفرینی و دارای ایده، اشخاص سیاست‌گذار حوزه سلامت، مدیران موفق شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های بازارساز حوزه سلامت، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، شرکت‌های مشاور مدیریت و سرمایه‌گذاری، مربیان خبره، مراکز رشد سلامت و پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت برگزار می‌شود.
گیاهی اظهار کرد: دومین رویداد ملی اینوتک سلامت با هدف محوری شکل‌گیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت برگزار می‌شود و هسته‌ها و شرکت‌های فناور، تیم‌های علاقمند به کارآفرینی و دارای ایده، مدیران مراکز رشد و دانشگاه‌های علوم پزشکی و پارک‌های علم و فناوری و افراد سیاست‌گذار و تأثیرگذار از مخاطبان این رویداد ملی به شمار می‌رود.
معاون فناوری پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی تصریح کرد: از اهداف این رویداد ملی می‌توان به در معرض قراردادن و شناساندن قطب‌های شبکه‌سازی که در خلق اکوسیستم کارآفرینی و راه‌اندازی کسب و کار حوزه سلامت برای کارآفرینان مؤثرند، توانمندسازی مدیریتی برای شرکت‌ها و هسته‌های نوپا، انتقال تجربه بحث و تبادل نظر سیاست‌‌مداران، سرمایه‌گذاران، معاونت‌های فناوری و مدیران ارشد مراکزی که در خلق اکوسیستم کارآفرینی در قالب مراکز رشد نقش هدایت محوری دارند، کمک به بازاریابی و بازارسازی شرکت‌های دارای محصوص مستقر در مراکز رشد از طریق نمایشگاه‌های جانبی و حمایت‌های مادی، معنوی و آموزشی از شرکت‌های نوپا اشاره کرده است.
وی یادآور شد: از موضوعات کارگاه‌ها می‌توان به توسعه برنامه‌ریزی فردی IDB، اصول و فنون مذاکره، مدل و برنامه کسب و کار و طرح توجیهی، بازاریابی تخصصی حوزه سلامت، مبانی فرآیند تجاری‌سازی، نحوه ارائه ایده به سرما‌یه‌گذار و ارزش‌گذاری ایده و محصول اشاره کرد.