امروز شنبه 29 مهر 1396 -

واگذاری مسووليت دبيري کمیته علمی انتخاب پژوهشگر برتر جوان و كميته مستندسازي فعاليت‌هاي هفته پژوهش به جهاددانشگاهی استان مرکزی

سرپرست معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي از واگذاری مسوولیت کمیته علمی انتخاب پژوهشگر برتر جوان، و مسووليت كميته مستندسازي فعاليت‌هاي هفته پژوهش، همچون سال گذشته به طور رسمي به جهاددانشگاهي استان خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 05 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مهدی مبارکی دبير كميته علمي پژوهشگران جوان و مسوول كميته مستندسازي هفته پژوهش استان مركزي با اشاره به برنامه‌هاي هفته پژوهش بيان كرد: طي جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه پژوهش جهاددانشگاهي استان در خصوص هفته پژوهش، مقدمات تشكيل نظام مند دو كميته مستندسازي، كميته علمي انتخاب پژوهشگر برتر جوان و همچنين كارگروه حضور فعال حوزه معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي در نمايشگاه هفته پژوهش پيش بيني شده است.
سرپرست معاونت پژوهشي جهاددانشگاهي استان ضمن تشريح برنامه هاي و فعاليت هاي انجام گرفته اين دو كميته، افزود: در كميته انتخاب پژوهشگران جوان با مطابق سال گذشته فرم ارزيابي استاندارد تهيه شده كه شاخص‌ها و ضرايب مربوط به انتخاب پژوهشگران جوان در آن با همكاري اعضاي هيأت علمي و كارشناسان برخي دانشگاه ها و دستگاه هاي اجرايي استان تعيين شده است.
وي اين شاخص‌ها را تأليف مقالات علمي، ارایه طرح‌هاي پژوهشي، فعاليت در شركت‌هاي دانش‌بنيان، عضويت در انجمن‌هاي علمي، رتبه‌هاي برتر در كنكور، كسب مقام در المپيادهاي علمي و جشنواره‌ها و ... عنوان كرد.
مباکری با اشاره به اينكه حداكثر سن پژوهشگران جواني كه بايد معرفي شوند زير 30 سال است، تصريح كرد: مجموع اين شاخص‌هاي دوازده گانه انتخاب پژوهشگران جوان، به كميته‌هاي مرتبط با برگزاري هفته پژوهش و دستگاه‌هاي اجرايي و دانشگاه‌ها اعلام شده است، همچنين طي نامه اي از تمامي دستگاههاي فوق الذكر خواسته شده كه اسامي داوران مدنظر خود را به اين كميته جهت ارزيابي هاي بعدي معرفي و اعلام نمايند.
این مقام مسوول با بيان اينكه در مجموع نمايندگان اعضاي هيأت علمي دانشگاه ها و موسسات پژوهشي استان، كار داوري را بر عهده خواهند گرفت، اظهارکرد: دستگاه هاي اجرايي و دانشگاه هاي مذكور تا 30 آبان ماه مهلت دارند مدارك مربوطه را به معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي ارسال كنند، برگزيدگان و مدارك آنها پس از داوري تا 10 آذرماه به دبيرخانه هفته پژوهش در دانشگاه اراك ارسال خواهد شد.
وي با اشاره به برنامه‌هاي كميته مستندسازي، افزود: مقرر است جهاددانشگاهي با همكاري دانشگاه اراك، ويژه‌نامه‌اي از برنامه‌هاي هفته پژوهش شامل مصاحبه با رؤساي دانشگاه‌‌ها، معاونان پژوهشي، كارآفرينان برتر، منتخبان كميته‌ها،‌ اخبار مربوط به كميته‌هاي علمي پژوهشي و اخبار فعاليت دانشگاه‌ها در هفته مذكور را در قالب كتابچه تهيه كند.
مبارکی تصريح كرد: به اين منظور به همه دانشگاه‌ها مسوول در كميته هاي هفته پژوهش اعلام شده است تا اطلاعات مذكور را به حوزه معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي ارسال كنند. پس از دسته‌بندي و جمع‌بندي، همه مطالب تا پايان آذرماه در ويژه‌نامه هفته پژوهش و فناوري استان مركزي چاپ خواهد شد.
این مقام مسوول در پایان ضمن تاكيد بر حضور و مشاركت فعال معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي در نمايشگاه هفته پژوهش، خاطرنشان کرد: حضور امسال اين معاونت در نمايشگاه هفته پژوهش شامل رونمايي از طرح‌هاي شاخص گروه‌هاي پژوهشي و مراكز خدمات تخصصي همچون اقتصاد توسعه، توسعه اجتماعي، توسعه كالبد شهري و همچنين مركز فوق تخصصي درمان و تحقيقات ناباروري استان مركزي در يك سال اخير خواهد بود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین