امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

معرفی بانک خون بندناف رویان لرستان به عنوان برترین دفتر سال جاری

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد لرستان از جمع آوری و ارسال بیش از 500 نمونه خون بندناف نوزادان توسط بانک خون بندناف رویان این واحد خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 05 آبان 1395

به گزراش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، محمد صارمی، گفت: در پنجمین همایش سالانه مدیران و رابطان دفاتر نمایندگی بانک خون بند رویان که در شهر همدان برگزار شد؛ دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان استان لرستان در بین دفاتر نمایندگی کشور، به عنوان دفتر نمایندگی برتر شناخته و از آن تقدیر و قدردانی به عمل آمد.
وی ادامه داد: دفتر نمایندگی لرستان از آذرماه سال 1389 که فعالیت خود را آغاز کرده و توانسته است تاکنون بیش از 500 نمونه خون بندناف نوزادان را جهت ذخیره، جمع آوری و ارسال کند.
صارمی تصریح کرد: امسال برای چهارمین بار است که این دفتر عنوان نمایندگی برتر را در کشور کسب می کند و موفقیت حاصله با توجه به حمایت های رییس واحد و برنامه ریزی منظم و تلاش های کارشناس خونگیری این دفتر بدست آمده است.
مسوول دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان استان خاطرنشان کرد: این همایش پنج شنبه 29 مهرماه سال 95 با حضور مسوولان 27 دفتر نمایندگی سراسر کشور، در شهر همدان برگزار شد.