امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

انعقاد قرارداد طرح «شناسايي زمينه ها و اولويت هاي سرمايه گذاري» بین سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی و جهاددانشگاهی

طرح پژوهشي شناسايي زمينه ها و اولويت هاي سرمايه گذاري در استان مركزي سوم آبان ماه بین سازمان برنامه بودجه استان مرکزی و جهاددانشگاهی انجام مي شود.
تاریخ : سه شنبه 04 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مهدی مبارکی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي ضمن اعلام اين خبر، افزود: در راستاي ماموريت ها، اهداف و برنامه هاي حوزه معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان مركزي، طرح پژوهشي مذكور مصوب و پس از انجام مراحل اداري و قانوني، جهت اجرا به معاونت پژوهش و فناوري جهاددانشگاهي استان ابلاغ گرديد.
وی افزود: شناسايي مزيت‌هاي نسبي و رقابتي اثبات شده و بالقوه در زيربخش‌هاي اقتصادي شهرستان اراك"، "شناسايي زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري مبتني بر دسترسي به بازار، اندازه بازار و ساير عوامل انسان- ساخت در شهرستان اراك"، "اولويت‌بندي زمينه‌ها و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در شهرستان اراك" و "ارائه راهكارهاي عملي و موثر جهت توسعه سرمايه‌گذاري‌هاي اولويت‌دار با رويكرد درون‌زا كردن آثار اين سرمايه‌گذاري‌ها در شهرستان‌ اراك" از جمله اهداف اجراي اين طرح مي‌باشند.
مبارکی در پایان، مسوول پيگيري و اجراي طرح مذكور را گروه پژوهشي اقتصاد توسعه جهاددانشگاهي استان مركزي اعلام کرد.