امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

امضای تفاهم‌نامه بین جهاددانشگاهی و شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین

جهاددانشگاهی و شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین با امضای تفاهم‌نامه‌‌ای، همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی و فناوری بین خود را توسعه دادند.
تاریخ : دوشنبه 03 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قزوین، در این تفاهم‌نامه همکاری که با حضور محمد حسین فائزی رییس جهاددانشگاهی قزوین و حمیدرضا خان‌پور مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان  امضا شد، دو طرف با استفاده از ظرفیت‌های درون مجموعه‌ای به واحدهای صنعتی استان خدمات ارایه خواهند کرد.
همچنین کمک به واحدهای تولیدی فعال در زمینه بالا بردن ظرفیت تولید، کاهش قیمت تمام شده و افزایش بهره وری و بررسی مشکلات واحدهای بهره بردار راکد مستقر در شهرک‌های صنعتی و کمک به راه‌اندازی مجدد آن‌ها از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه خواهد بود.
در این تفاهم‌نامه به برگزاری تورهای صنعتی مشترک تأکید شده و ارائه خدمات به واحدهای نیمه ساخته در انتخاب نوع تکنولوژی و مشاوره های صنعتی نیز از دیگر اهداف آن در نظر گرفته شده است.
همكاري در اجراي كلينيك صنعت سيار و استفاده از ظرفيت‌هاي جهاد در حوزه‌هاي فن بازار و خوشه‌های صنعتي از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است که صبح امروز به امضای رییس جهاددانشگاهی و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی رسیده است.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد