امروز جمعه 24 آذر 1396 -

حضور پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی در جلسه کنسرسیوم TRIGGER

جلسه اول کنسرسیوم TRIGGER با حضور طرفین فرانسوی متشکل از چندین دانشگاه فرانسوی و مجموعه ای از سازمان ها، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایرانی در محل سالن همایش های سازمان زمین شناسی برگزار شد.
تاریخ : دوشنبه 03 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، دکتر سعید میرزایی رییس این پژوهشکده، گفت: این کنسرسیوم متشکل از چندین دانشگاه فرانسوی از جمله دانشگاه های پاریس، گرنوبل و استراسبورگ و مرکز پژوهشی Geo Resource و مجموعه ای از سازمان ها، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایرانی متشکل از پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، سازمان نقشه برداری، دانشگاه های تهران، تحصیلات تکمیلی زنجان وپژوهشگاه زلزله است.
وی در ادامه با اشاره به این که هدف از تشکیل این کنسرسیوم گسترش روابط پژوهش بین مراکز دانشگاهی و پژوهشی دو کشور است،گفت: تبادل دانشجو و فراهم کردن فرصت های پژوهشی در زمینه های ژئودینامیک، پالئوسایزمولوژی اکتشاف منابع معدنی و زمین شناسی زیست محیطی از دیگر اهداف تشکیل این کنسرسیوم است که جلسات سالانه آن در ایران و فرانسه برگزار می شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه