امروز جمعه 30 تير 1396 -

عقد تفاهم نامه همکاری های بین پژوهشکده های جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سرطان پستان

تفاهم نامه مشترکی میان پژوهشکده سرطان پستان و جهاددانشگاهی خراسان رضوی در زمینه فعالیت های مرتبط با گیاهان دارویی، قارچ های دارویی، مطالعه بر روی سلول های بنیادی و مطالعات سلولی و حیوانی در زمینه سرطان به امضا رسید.
تاریخ : دوشنبه 03 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر علیرضا مجیدانصاری مدیرگروه پژوهشی طب فراگیر در سرطان پژوهشکده، با اعلام این خبر گفت: به عنوان نخستین فعالیت مشترک، مطالعه ای بر روی شناسایی و بررسی خواص ضد سرطان قارچ خوراکی (Agaricus Bisporus) توسط گروه زیست فناوری قارچ های  صنعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی  و گروه پژوهشی طب فراگیر در سرطان پژوهشکده سرطان پستان با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی آغاز شده است.
دکتر انصاری با اشاره به اینکه درحال حاضر خواص نسبی ضد سرطانی  برخی قارچ های خوراکی تا حدی مشخص شده است؛ گفت: در این بررسی در نظر است تا پروتئین های قارچ  Agaricus Bisporus جداسازی و شناسایی شده و اثرات ضد سرطانی آن مطالعه شود تا درصورت یافتن ترکیبات پروتئینی با خواص قابل توجه ضد سرطانی در مطالعات آتی، این ترکیبات به عنوان ماده موثره اولیه برای تولید داروها پیشنهاد و استفاده گردد.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران