امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

توسط پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی انجام شد: اجرای طرح خیریه غربالگری رایگان سرطان پستان در روستاهای محروم پاکدشت ورامین

به همت پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی و همکاری بخش داری و فرمانداری شهرستان پاکدشت نخستین طرح غربالگری سرطان پستان جمعه 30 مهرماه در بین زنان بالای 40 سال شهرستان پاکدشت روستای محروم گلزار انجام شد.
تاریخ : دوشنبه 03 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان، دکتر کیوان مجیدزاده رئیس پژوهشکده در مورد اجرای این طرح گفت: نخستین مرحله از طرح غربالگری زنان همزمان با هفته سلامت بانوان و با استقبال پرشور مردم منطقه پاکدشت برگزار گردید و بالغ بر 150 بانوی بالای 40 سال در این طرح مورد معاینه پستان، سونوگرافی و تست پاپ اسمیر قرار گرفتند.
وی با اشاره به این مطلب که این طرح خداپسندانه در راستای اهداف بلند مدت غربالگری زنان و به صورت کاملاً داوطلبانه از سوی پژوهشکده و همکاری و استقبال مسئولان این شهرستان انجام گرفت، اضافه کرد: در این برنامه کارشناسان، متخصصان سرطان پستان پژوهشکده با حضور در خانه بهداشت روستای گلزار از اوایل صبح روز جمعه با بررسی تخصصی بیماران، اقدام به معاینه مراجعین نمودند و در صورت تشخیص لزوم بررسی بیشتر، بیماران مدنظر، با دستگاه سونوگرافی مستقر شده در این مرکز مورد بررسی قرار گرفتند.
همچنین جهت اقدامات و آزمایشات تکمیلی از جمله ماموگرافی بیماران مورد نظر، به کلینیک درمانی بیماریهای پستان پژوهشکده معرفی شدند.
دکتر مجیدزاده تاکید کرد: در نظر است تا با آموزش جراحان و رادیولوژیست های مستقر در این منطقه، ادامه فعالیت و اجرای طرح  به صورت نهادینه ، در منطقه استمرار یابد.
گفتنی است؛ در این طرح که با حضور 2 متخصص جراح پستان، متخصص رادیولوژی، متخصص ژنتیک جهت انجام مشاوره ژنتیک به بیماران مورد نیاز همچنین ماما و گروهی از پزشکان و کارشناسان مستقر در مرکز بهداشت روستای گلزار شهرستان پاکدشت انجام گرفت، آقای قمی نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی به همرا هیاتی از مسئولان ضمن بازدید از نحوه اجرای این طرح و ابراز خرسندی از این اقدام پژوهشکده جهاد دانشگاهی، همه ارگان ها و مسئولان را در حمایت از انجام این اقدامات تشویق نموده و بر ضرورت هر چه بیشتر استمرار این فعالیت ها به منظور پیشگیری و تشخیص زودرس از بروز بیماری های خطرناکی از جمله سرطان پستان تاکید ورزید.
همچنین علی صادقی فرماندار پاکدشت، علی محمدی معاون برنامه ریزی فرماندارو آقای حاجی بخش دار مرکزی پاکدشت با حضور و بازدید از نحوه اجرای این طرح، حمایت خود را از این اقدام پژوهشکده جهاد دانشگاهی اعلام نمودند.
دکتر فرشته عباسوندی متخصص جراحی پستان و مجری این طرح با اشاره به اهمیت برگزاری طرح غربالگری در زنان بخصوص انجام این طرح در مناطقی که افراد استطاعت مالی لازم را در پرداخت هزینه های معاینه و درمان ندارند، بر لزوم حمایت ارگان ها، موسسات و افراد خیر در پیشبرد این اهداف تاکید ورزید و افزود: با توجه به لزوم بررسی بانوان بخصوص در سنین بالای 40 سال و معاینه ماموگرافی های سالانه به عنوان معاینه روتین جهت پیشگیری و تشخیص به موقع سرطان پستان و اقدامات درمانی لازم، این برنامه به عنوان نخستین طرح داوطلبانه و خیرخواهانه از سوی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی انجام گرفت.
مسئول بنیاد خیریه پارسای پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی در پایان عزم جدی مردم و مسئولان را مهمترین عامل اجرای این طرح عنوان نمود، و افزود: امید است با حمایت مسئولان و همراهی خیرین و با توجه به اینکه شاهد استقبال پر شور چندین برابری سطح توقع خود در مرحله نخست این طرح بودیم، این برنامه استمرار پیدا کند.

کاروان اربعین