امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

بر اساس انعقاد تفاهم نامه همکاری بین شرکت پایانه های نفتی ایران و سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، این سازمان در زمینه بومی سازی سیستم های الکترونیکی دستگاه فلوکامپیوتر سامانه های میترینگ با شرکت همکاری می کند.
تاریخ : دوشنبه 03 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، معاون پژوهشی این سازمان با اشاره به نتایج اجرای این طرح اظهار داشت: اندازه گیری مقدار بارگیری و یا تخلیه سیالات نفتی و فرآورده های آن در اسکله های نفتی، اندازه گیری مقدار انتقال نفت و فرآورده های آن در مراکز توزیع به تانکرها و غیره و مهیا شدن امکان بومی سازی ساخت تجهیزات مشابه بخشی از نتایج این طرح است.
دکتر مردانی افزود: با اجرای موفقیت آمیز این طرح، کشورمان در مقابل مشکلات ناشی از عدم فروش تجهیزات از طرف تولیدکنندگان بین المللی آن مصونیت یافته و با تولید این قطعات، شاهد کاهش واردات و ایجاد امکان صادرات این تجهیزات خواهیم بود.
فلوکامپیوتر یک دستگاه محاسباتی الکترونیکی است که الگوریتم های محاسباتی ویژه و دقیقی در آن تعبیه شده است تا با دریافت سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال از سنسورهای دما، فشار، دانسیته و فلومتر، محاسبات مربوطه طبق استانداردهای جهانی، حجم و وزن سیال را مطابق با شرایط استاندارد و پایه محاسبه می کند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه