امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

مقاله گروه انفورماتیک سرطان پژوهشکده سرطان پستان تنها مقاله برتر "کنفرانس ملی نوآوری در مدیریت سیستم ها و فناوری اطلاعات با رویکرد کسب و کار"

مقاله گروه انفورماتیک سرطان پژوهشکده سرطان پستان با عنوان "مدل کسب و کار نوآورانه برای کلینیک بیماری های پستان پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی"، تنها مقاله برتر "کنفرانس ملی نوآوری در مدیریت سیستم ها و فناوری اطلاعات با رویکرد کسب و کار" معرفی شد.
تاریخ : يكشنبه 02 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، دراین مقاله نوآوری ایجاد شده در مدل کسب و کار کنونی کلینیک تخصصی سرطان پستان با تکنیک کانواس مدل دکتر آستروالدر ارائه شد و راهکارهای ارائه شده در جهت افزایش کیفیت خدمات سلامت و کاهش هزینه های درمان با رویکرد نوآوری می باشد.
این مقاله با ارائه محسن گلی  عضو گروه پژوهشی انفورماتیک سرطان پژوهشکده ، بین بیش از 200 مقاله به عنوان تنها مقاله برتر "کنفرانس ملی نوآوری در مدیریت سیستم ها و فناوری اطلاعات با رویکرد هوشمندی کسب وکار " انتخاب شد.
لازم به ذکر است؛ این سومین مقاله برتر گروه پژوهشی انفورماتیک سرطان، طی یک سال گذشته است که در کنگره های مختلف برگزیده شده.