امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -

نماینده مردم پاکدشت در بازدید از طرح غربالگری سرطان پستان: مجلس باید در جهت گسترش طرح های پیشگیرانه سلامت مردم اقدام کند

قمی نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از اولین مرحله طرح غربالگری سرطان پستان که توسط پژوهشکده سرطان پستان در منطقه محروم پاکدشت انجام شد؛ گفت: ما در مجلس تلاش می کنیم که این قبیل طرح ها گسترش پیدا کند.
تاریخ : يكشنبه 02 آبان 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی برای انجام این طرح در منطقه محروم روستای گلزار پاکدشت، تاکید کرد: هر اقدامی که در جهت غربالگری و تشخیص بیماری انجام شود به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قابل تقدیر  و به نفع مردم است.
وی با اشاره به لزوم اهتمام تمام سازمان های ذی ربط در حوزه سلامت، افزود: منطقه پاکدشت منطقه مهاجر پذیری است که بافت مختلفی از مردم را تشکیل داده است؛ لیکن اقدام همکاران جهاددانشگاهی به منظور ایجاد فضای غربالگری بین مردم این منطقه بسیار ارزشمند است و باید با حمایت و همکاری تمام بخش ها انجام شود.
خاطر نشان می شود، اولین مرحله از طرح غربالگری سرطان پستان در بین بانوان بالای 40 سال منطقه پاکدشت، 30 مهرماه با حضور متخصصان جراحی، رادیولوژی، ژنتیک و کارشناسان متخصص پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی در این منطقه انجام شد و بیش از 150 نفر در مرحله نخست این طرح مورد معاینه و بررسی های لازم قرار گرفتند.