امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

برگزاری اولین گردهمایی مدیران گروه های پژوهشی حوزه علوم انسانی و اجتماعی جهاددانشگاهی

اولین گردهمایی مدیران گروه های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی حوزه علوم انسانی و اجتماعی جهاددانشگاهی، 28 و 29 مهرماه در هتل مرضیه شهر بابلسر برگزار می شود.
تاریخ : سه شنبه 27 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، این گردهمایی با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی و دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی برگزار می شود.
از برنامه در نظر گرفته شده برای این برنامه می توان به ارایه گزارش توسط دکتر ایرج فیضی مدیر گروه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی، سخنرانی دکتر واعظ مهدوی معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سخنرانی دکتر خسرو قبادی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی با موضوع "چالش های علوم انسانی"، برگزاری کمیسیون های تخصصی در رشته های مختلف حوزه علوم انسانی همچون علوم اجتماعی و روانشناسی، اقتصاد، مدیریت، برنامه ریزی شهری و گردشگری، کمیسیون "راهکارها و راهبردهای ارتقای علوم انسانی" و ارایه گزارش وضعیت گروه های پژوهشی حوزه علوم انسانی و فعالیت های علمی آنها توسط عبدالرضا حاجیلری مدیرکل راهبری پژوهش و فناوری اشاره کرد.