امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

در چهارمین برنامه Master Guest Lecture Program پژوهشکده سرطان پستان؛ نشست تخصصی تازه های سرطان پستان برگزار می شود

نشست تخصصی تازه های سرطان پستان 27 مهرماه با حضور دکتر مهران حبیبی استادیار جراحی سرطان بیمارستان جانز هاپکینز امریکا در پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی برگزار می شود.
تاریخ : يكشنبه 25 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان، در برنامه هایGuest Lecture Program پژوهشکده، از خبرگان و اندیشمندان مباحث مرتبط با بحث های سرطان از سراسر دنیا دعوت می شود تا جدیدترین دستاورهای علمی دنیا را در این جلسات ارایه نمایند.
لازم به ذکر است، موضوعات مطروحه در این جلسه شامل: بیوپسی سنتینل نود بعد از شیمی درمانی، حذف دیسکشن اگزیلا در موارد سنتینل مثبت، رادیوتراپی حین عمل؛ گایدلاین های جانز هاپکینز، خواهد بود.
این برنامه سه شنبه ساعت 12 در سالن اجتماعات ساختمان شماره 2 پزوهشکده واقع در خیابان انقلاب خیابان ابوریحان- خیابان وحیدنظری پلاک 45 برگزار می شود.