امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -

به همت جهاددانشگاهی خراسان رضوی صورت می گیرد؛ برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با همکاری دانشگاه فردوسی، پژوهشگاه رویان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را از 30 فروردین تا اول اردیبهشت 96 برگزار می‌کند.
تاریخ : دوشنبه 19 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری با بیان این مطلب افزود: کنگره سلول هاي بنيادي و پزشکي بازساختي، بستري براي دانشمندان جوان و با تجربه فراهم مي‌آورد که ايده‌ها و روش هاي نوآورانه خود را در پيشرفت هاي اخير اين زمينه در سطوح ملي و بين المللي به اشتراک بگذارند.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی ادامه داد: این کنگره در 12 محور پلاستیسیته سلولی و برنامه‌ریزی مجدد، شبکه‌های ژنی و اپی‌ژنتیک، سلول بنیادی برای درمان، مدلسازی بیماری، و اکتشاف دارویی، مهاجرت سلولی و خانه‌گزینی آن، درمان‌های نوآورانه با سلول‌های بنیادی مزانشیمی، ژن درمانی و سلول‌های بنیادی، سلول‌های بنیادی و سرطان، فرصت‌ها و چالش‌ها برای تجاری‌سازی سلول درمانی، پزشکی ترجمانی سلول درمانی، مسایل اخلاقی در پزشکی بازساختی، مرزهای دانش در مهندسی بافت و ایمنوسل تراپی - انقلابی در درمان بیماری‌ها برگزار خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه شروع ثبت نام و ارسال مقالات به کنگره از 16 مردادماه سال جاری آغاز شده است، بیان داشت: مهلت ارسال خلاصه مقالات به کنگره 15 دی ماه، داوری خلاصه مقالات 5 اسفندماه سال جاری و اعلام نتایج داوری خلاصه مقالات نیز 15 اسفندماه سال جاری می‌باشد.
به گفته وی، پایان ثبت نام 25 اسفند 95 و پایان ثبت نام دیرهنگام در کنگره نیز 25 فروردین سال 96 خواهد بود.

کاروان اربعین